Atakanin kilo verememe sebebi bade degil. Adamın vücudunda şişirme kas yokmuş adamın vücudu tamamen kasmiş.. İbo ve efe canda ve diğerlerinde bol yağ varmış hepsi girmiş.. Neden atakan güçlü şimdi anlaşıldı
Ula @beyazsoy nasıl çark ediyorsun... Acunun adamları oylamayı kendisi oynama yapıyordur demedi mi? İnkar mı edicen? Onca tartişimiş şeyde tek ortak kararda vardıgımız noktayı da mı itiraz ediyorsun şimdiBana değil @Forumdash a diyor ben smsde oynama olmaz diyorum
Tuğba'nın kavgasına ihtiyacı varmı ki. Adalar birleşiyor Semih ve Gizem'in Efe&Serkay kavgası daha ilgi çeker bence.Eleme potasında Semih olmasa belki bir ihtimal olabilir derdim ama Tuğba'nın birde kavga potansiyeli yüksek biraz Acun tutar diyorum ben ama bakalım ne olcak.
EDHOyu bıraktın mı aga hayırdırTuğba'nın kavgasına ihtiyacı varmı ki. Adalar birleşiyor Semih ve Gizem'in Efe&Serkay kavgası daha ilgi çeker bence.![]()
Tugba gidiyor büyük ihtimal.
Bitse de yatsam, hava buz gibi bugün zaten. Acunun açıklamayacagı tuttu.@Yiğitt yakar benim profilim![]()
Olabilir tabi yani ama bakalım ne olcak ben öyle düşündüm nedense Gizem ve Tuba 3 ve 4 olarak sıralanacak 1-2 belli Semih ve SerkayTuğba'nın kavgasına ihtiyacı varmı ki. Adalar birleşiyor Semih ve Gizem'in Efe&Serkay kavgası daha ilgi çeker bence.![]()
Yok bırakmadım da 2-3 hafta kar yağışından dolayı televizyondan izleyememiştim. Daha sonra bölümleri netten izlemeye başlayınca alıştım galiba. Reklamsız güzel oluyor, diyaloglu sahneleri atlayıp genelde aksiyonlu kısımları izliyorum. Kurtlar Vadisi'nde de aynı taktiği izlediğimi söyleyim.EDHOyu bıraktın mı aga hayırdır![]()
Tugba gitti.lostun tahmini tutarsa eğer tuba gidebilir 1.semih 2.serkay 3.gizem miş
lost un dediğine göre
Tugba gitti.
Reklam bitmediki nerde yazıyor Tuğba'nın gittiği? Gerçi gitmesi beni şaşırtmayacak. Geçen de SMS'te Nagihan'a vurarak birinci oldu. Ama gidip Mehmet'in ismini yazdı. Bu sefer SMS'te ismi yazılınca Nagihan ile olan ufacık kavgasını köpürttü. Yani samimiyetsiz.Tuba mı gitti gine tahmin tutmadı.))
Efeden gördüm ben öyle yazmış Pc'den bakıyodum ben kapattım burdan takip ediyom.))Reklam bitmediki nerde yazıyor Tuğba'nın gittiği? Gerçi gitmesi beni şaşırtmayacak. Geçen de SMS'te Nagihan'a vurarak birinci oldu. Ama gidip Mehmet'in ismini yazdı. Bu sefer SMS'te ismi yazılınca Nagihan ile olan ufacık kafgasını köpürdü de köpürttü. Yani samimiyetsiz.
Yuh artık ben izlemem. Cuma da Kehribar izliyorum.