Survivor 2016 - 55.Bölüm Yorumları

Atakanin kilo verememe sebebi bade degil. Adamın vücudunda şişirme kas yokmuş adamın vücudu tamamen kasmiş.. İbo ve efe canda ve diğerlerinde bol yağ varmış hepsi girmiş.. Neden atakan güçlü şimdi anlaşıldı

Eleme potasında Semih olmasa belki bir ihtimal olabilir derdim ama Tuğba'nın birde kavga potansiyeli yüksek biraz Acun tutar diyorum ben ama bakalım ne olcak.
Tuğba'nın kavgasına ihtiyacı varmı ki. Adalar birleşiyor Semih ve Gizem'in Efe&Serkay kavgası daha ilgi çeker bence.

Demedim yahuu senaryo komplo teorisi senin isin))) kaç kez açıkladım acun sms desteği veriyor.. Elenmesini istemediği adaya sms atıyorlar bu sms ile oynuyor anlamına gelmez sonuçta acunun da sms atma hakkı var)))

Tuğba'nın kavgasına ihtiyacı varmı ki. Adalar birleşiyor Semih ve Gizem'in Efe&Serkay kavgası daha ilgi çeker bence.
Olabilir tabi yani ama bakalım ne olcak ben öyle düşündüm nedense Gizem ve Tuba 3 ve 4 olarak sıralanacak 1-2 belli Semih ve Serkay

EDHOyu bıraktın mı aga hayırdır
Yok bırakmadım da 2-3 hafta kar yağışından dolayı televizyondan izleyememiştim. Daha sonra bölümleri netten izlemeye başlayınca alıştım galiba. Reklamsız güzel oluyor, diyaloglu sahneleri atlayıp genelde aksiyonlu kısımları izliyorum. Kurtlar Vadisi'nde de aynı taktiği izlediğimi söyleyim.

Tuba mı gitti gine tahmin tutmadı.))

Efeden gördüm ben öyle yazmış Pc'den bakıyodum ben kapattım burdan takip ediyom.))