Ne alaka adam dokunulmazlikta kaçınca atakan hafif hafif tilt oldu şimdi de ezgiye cephe alacağını ima etmesi atakani doldurdu.. Semih arıza çıkarmak için bahane arıyor ama ünlülerde kimse ona bu fırsatı vermez ekmek yiyemecek. Serkay potada olmasına rağmen canını dişine taktı ayağı kanadı bırakmadi Semih tatil yapti..Geçen @beyazsoy'a da söyledim. Semih'e kimse zorla bişey yaptıramaz. Semih kendisine o hareketi gördüğünde mesafe koyar. Atakan da mesafeyi görünce hemen düşman gibi gördü Tuğbacı zannetti![]()
3.göz SemihÇok şükür acun bugunde mesajı verdi
![]()
![]()
Bir dokun bin ah işit.Uzerimde nazar var. 1 ay icinde 3 kere ev kazazi gecirdim. Elim vw ayagimda galiba catlak var cunku arada hala agri varen son 8 sene önce ust uste kazalar gecirmistim (araba carpmasi. Kafaya kapi dusmeler ve kil payi ustume cay dökuluyordu) simdiki kaza ozamankinin yaninda igne deligi
Normalde sakar degilim
Yemek konusunda iyiyim. Icli köfte bile yapabiliyorum. Ev isleride vaktim olunca iyi![]()
Nazar değil dikkatini toparlayamiyirsun sanırım b12 eksikliği olabilir bir doktora görün.. Konsantrasyonu toplayamayınca sakarlık üst üste gelir bu yüzdenUzerimde nazar var. 1 ay icinde 3 kere ev kazazi gecirdim. Elim vw ayagimda galiba catlak var cunku arada hala agri varen son 8 sene önce ust uste kazalar gecirmistim (araba carpmasi. Kafaya kapi dusmeler ve kil payi ustume cay dökuluyordu) simdiki kaza ozamankinin yaninda igne deligi
Normalde sakar degilim
Yemek konusunda iyiyim. Icli köfte bile yapabiliyorum. Ev isleride vaktim olunca iyi![]()
istersen fotografla kanitlarim. gecen cekmistimBir dokun bin ah işit.Git başın gözün sadakası için bir camiye hayır bağışında bulun. Mübarek başına gelmeyen kalmamış.
Ya bırak sallama ben seni bilmez miyim? İçli köftenin tarifini ver desem yazamazsın?![]()
Bak kendin diyorsun Ezgiye cephe almadına tilt oldu diye... ezgiyi yazar korkusu düşmese içine cephe alırmıydı?asıl Ezgiyi yazdırmama derdinde değil mi? Eeeeeeeeeeeeeeğğğ?Ne alaka adam dokunulmazlikta kaçınca atakan hafif hafif tilt oldu şimdi de ezgiye cephe alacağını ima etmesi atakani doldurdu.. Semih arıza çıkarmak için bahane arıyor ama ünlülerde kimse ona bu fırsatı vermez ekmek yiyemecek. Serkay potada olmasına rağmen canını dişine taktı ayağı kanadı bırakmadi Semih tatil yapti..
Semih oyu sırasında ayağı aksiyor adada masalalhi var))) bunu gören atakan tilt olmaz mi
@sürgünüm
Kızartarak mı yapıyorsun yoksa limonlu suda haşlayarak mı onu bari söyle.istersen fotografla kanitlarim. gecen cekmistim![]()
3goz yanlışlıkla gelmiş cepte olunca Tapatalk yapıyor işte)))Bak kendin diyorsun Ezgiye cephe almadına tilt oldu diye... ezgiyi yazar korkusu düşmese içine cephe alırmıydı?asıl Ezgiyi yazdırmama derdinde değil mi? Eeeeeeeeeeeeeeğğğ?
3.gözü neden alıntıladın![]()
Her iki seklide yapiyorum. Babamlara agir gelir yagdaki. Ama limlnlu su degil. Sade suda pisirdimKızartarak mı yapıyorsun yoksa limonlu suda haşlayarak mı onu bari söyle.İçli köfte yapmak pek kolay değil, maharet istiyor.