Survivor 2016 - 53.Bölüm Yorumları

Yunus çok tehlikelisin. Semih oyuna gelmedi maalesef.

10-1 mi yenildi Ünlüler tühh size.

Acunun tişörtündeki baskı Atakana mesaj mı

Geçen @beyazsoy'a da söyledim. Semih'e kimse zorla bişey yaptıramaz. Semih kendisine o hareketi gördüğünde mesafe koyar. Atakan da mesafeyi görünce hemen düşman gibi gördü Tuğbacı zannetti
Ne alaka adam dokunulmazlikta kaçınca atakan hafif hafif tilt oldu şimdi de ezgiye cephe alacağını ima etmesi atakani doldurdu.. Semih arıza çıkarmak için bahane arıyor ama ünlülerde kimse ona bu fırsatı vermez ekmek yiyemecek. Serkay potada olmasına rağmen canını dişine taktı ayağı kanadı bırakmadi Semih tatil yapti..

Semih oyu sırasında ayağı aksiyor adada masalalhi var))) bunu gören atakan tilt olmaz mi

@sürgünüm
3.göz Semih
Çok şükür acun bugunde mesajı verdi

Bir dokun bin ah işit.
Git başın gözün sadakası için bir camiye hayır bağışında bulun. Mübarek başına gelmeyen kalmamış.

Ya bırak sallama ben seni bilmez miyim? İçli köftenin tarifini ver desem yazamazsın?

Nazar değil dikkatini toparlayamiyirsun sanırım b12 eksikliği olabilir bir doktora görün.. Konsantrasyonu toplayamayınca sakarlık üst üste gelir bu yüzden

istersen fotografla kanitlarim. gecen cekmistim

Bak kendin diyorsun Ezgiye cephe almadına tilt oldu diye... ezgiyi yazar korkusu düşmese içine cephe alırmıydı?asıl Ezgiyi yazdırmama derdinde değil mi? Eeeeeeeeeeeeeeğğğ?
3.gözü neden alıntıladın

Allah'ım şimdi de niye potaya gireyim diyor ya napıyon sen Atakan

Semih küçük emraha bağladı çok eziyet gördüm)))

Bak kendin diyorsun Ezgiye cephe almadına tilt oldu diye... ezgiyi yazar korkusu düşmese içine cephe alırmıydı?asıl Ezgiyi yazdırmama derdinde değil mi? Eeeeeeeeeeeeeeğğğ?
3.gözü neden alıntıladın
3goz yanlışlıkla gelmiş cepte olunca Tapatalk yapıyor işte)))

Semih'in dediği 6'lı Atakan-Ezgi, Yunus-Tuğba ve Yattara-Nagihan.

Herkes farklı isim yazacak 3aday çıkabilir ünlülerden)))

Nagihan, Yunus'u yazarım diyordu bakalım kimi yazacak?

Kızartarak mı yapıyorsun yoksa limonlu suda haşlayarak mı onu bari söyle.
İçli köfte yapmak pek kolay değil, maharet istiyor.
Her iki seklide yapiyorum. Babamlara agir gelir yagdaki. Ama limlnlu su degil. Sade suda pisirdim