Survivor 2016 - 53.Bölüm Yorumları

Sözün kendisinde oldugunu bilen damla bacak bacak üstüne atip konuşmasını yapıyor
amaaaaan pozlara rol kesmelere gel

@GunesinOglu bu oyunla artistlik mi yapiyorsun 10 a 1 bitti oyun herkes iyiydi gönüllülerde

Atakan potaya girebilirim dedi işte senden görmek istediğimiz hareket bu reyiz

Yunusta bir gram zeka yok))) önce atakani potaya sok sonra atakan dokunulmazlığı alırsa Şensi söylerse ne yapacaksın)))

3.göz Semih
Çok şükür acun bugunde mesajı verdi

Selamlar herkese
abimler ol duğu için yorum yazamadım güzel oyundu ünlüler kaybetti
bakalım ne olacak

Atakan'ın Semih ile alıp veremediği ne? Ağzına bakıtamadığı için mi cephe aldı? Çünkü Semih ben istediğim kişiye oy veririm demişti. Atakan'a yakışmıyor bu türlü ayak oyunları.

Atakan'ın Semih ile alıp veremediği ne? Ağzına bakıtamadığı için mi cephe aldı? Çünkü Semih ben istediğim kişiye oy veririm demişti. Atakan'a yakışmıyor bu türlü ayak oyunları.
Geçen @beyazsoy'a da söyledim. Semih'e kimse zorla bişey yaptıramaz. Semih kendisine o hareketi gördüğünde mesafe koyar. Atakan da mesafeyi görünce hemen düşman gibi gördü Tuğbacı zannetti

Izlemedigin icin tam hakim degilsin

Dun kafami duvara carptim
ustune bide gunduz cok yazistim forumda halim kalmadi
kafamda agriyor suan yani detayli yorumlara takat yok
Sakar mısın niye duvara kafa atıyorsun?
Yemek yapmada kötüydün, ev işlerinde beceriksizsin, şimdi de sakarlığın ortaya çıktı. Neden evde kaldığın anlaşılıyor.
)

Sakar mısın niye duvara kafa atıyorsun?
Yemek yapmada kötüydün, ev işlerinde beceriksizsin, şimdi de sakarlığın ortaya çıktı. Neden evde kaldığın anlaşılıyor.
)
Uzerimde nazar var. 1 ay icinde 3 kere ev kazazi gecirdim. Elim vw ayagimda galiba catlak var cunku arada hala agri var
en son 8 sene önce ust uste kazalar gecirmistim (araba carpmasi. Kafaya kapi dusmeler ve kil payi ustume cay dökuluyordu) simdiki kaza ozamankinin yaninda igne deligi

Normalde sakar degilim
Yemek konusunda iyiyim. Icli köfte bile yapabiliyorum. Ev isleride vaktim olunca iyi