Erhan deniz sanırımİsimleri al youtube düşer illa
Erhan deniz sanırımİsimleri al youtube düşer illa
La banlayın şunu geldi yine sevimsiz ponçik
İşte gıtme gun bırlık gunu
Semihe yine kazan kaldırdılarİşte gıtme gun bırlık gunu
Yarın gel yarın semıh oynamıyorSemihe yine kazan kaldırdılar
Arkasından ağlıyodun adamın ben ponciksiz naparim vs. diyodun ne oldu simdiLa banlayın şunu geldi yine sevimsiz ponçik
Aynen hepimiz bir olup Semihi yedirmememiz lazım demi @Maskeli Fedaiİşte gıtme gun bırlık gunu
Ben severim de söverim de o benim minik trollümArkasından ağlıyodun adamın ben ponciksiz naparim vs. diyodun ne oldu simdi@Maskeli Fedai de gorsun arkasindan agladigini
Hep Semih mi algı yapacak atakani her Gun yeniyorum diyen semihe oh olsun))
Yarın gelmezse konu ac, destekleyıcı sponsorumAynen hepimiz bir olup Semihi yedirmememiz lazım demi @Maskeli Fedai
Ben severim de söverim de o benim minik trollüm
Zaten gelmezse avatarımı Serkay Tütüncü yaparım
Atakana herkes giydiriyorHep Semih mi algı yapacak atakani her Gun yeniyorum diyen semihe oh olsun))
Atakan yanlış anlamış malum Semih edebi bir dil kullanınca)))
Ama bu kadar agır vurmaZaten gelmezse avatarımı Serkay Tütüncü yaparım
Zaten öyle bir şey yapsam forumu bırakan herkesin geri dönmesi gerekliAma bu kadar agır vurma
Semihe benzedi işte)))Atakana herkes giydiriyorAdam resmen çakalın önde gideni.Delikanlılık yok adamda işi gücü yalan dolan
Beyazsoy lütfen bu konuda Atakanın kişiliğini ve Semihin bu sefer gerçekten mağdur olmasını dile getirSemihe benzedi işte)))
Bence tabiki Semih haklı da ama atakan yanlis anlamış gibi duruyorBeyazsoy lütfen bu konuda Atakanın kişiliğini ve Semihin bu sefer gerçekten mağdur olmasını dile getir
Aga Atakan yanlış anlamadı tam tersine gazladı tüm takımı.Nagihan da yalancı şahitlik yaptıBence tabiki Semih haklı da ama atakan yanlis anlamış gibi duruyor
Nagi zaten doğru anladığı bir şey yok ama 'belki' lafıni özelikle dedi nagi bu kadar uydurmaz gibi geliyorAga Atakan yanlış anlamadı tam tersine gazladı tüm takımı.Nagihan da yalancı şahitlik yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?