Survivor 2016 - 52.Bölüm Yorumları

Ben de senin dediğini hatırlıyorum dün atakanın çelişkili halini gösterildikten sonra senin de çelişkeye düşmen normal

Ben de senin dediğini hatırlıyorum dün atakanın çelişkili halini gösterildikten sonra senin de çelişkeye düşmen normal
Atakan öyle anlamis gibi bakalım yarın semihi görürüz. Semih yatmaya alıştı bir dokunulmazlık oyunu oynadı dayak yedi adan korktu tabi)))

simdi yeniden izledim, takma adlar falan, size bu milletin degerlerini ogetecem, benimle konusurken hazir olda duracaksin vs. vs. dahasi vardir oncesiden tam hatirlamiyorum
Durduk yere böyle seyler söylediğini düşünecek kadar düz düşünceli değilim
neyse hayırlı olsun

Serkayin cansusu kesin tiyatro sinema ile ilgileniyor iyi bir prodüksiyon çıkarmış

İbo ağlamayacaktır onun dışındaki bütün erkekler ağladı ha bir de kerimoğlu aglamayacak malum kızın beyni ameliyatlı)))

Atakan öyle anlamis gibi bakalım yarın semihi görürüz. Semih yatmaya alıştı bir dokunulmazlık oyunu oynadı dayak yedi adan korktu tabi)))
Oynamaması yalnızlaşmak demek. Bkz az önce gördük. Oynar bence gizemi gelene kadar çok var, iyice yalnızlaşmaz
konuşmadan duramaz.

Serkayin cansusu kesin tiyatro sinema ile ilgileniyor iyi bir prodüksiyon çıkarmış
Tunciğin fanlarına da yaptırılmıştı böyle yabancılara tuncik sevgisi varmiş gibi
aynısı serkaya yaptılar yaa nasıl destekleniyorsa

Oynamaması yalnızlaşmak demek. Bkz az önce gördük. Oynar bence gizemi gelene kadar çok var, iyice yalnızlaşmaz
konuşmadan duramaz.
Ünlüler zeki(tecrübeli). Semihin yüzüne söylemezler arkasından konuşur yüzüne gülerler.. Semihin masur oğullarını oynamasına izin vermez)))

Bu format Internette var video ve sinemayla ilglinen herkes çeker hadi çektiler oynaması lazim.. Kız bayağı iyi oynadı acun oyunculuk dersi mi aldırdı yanı)))

Yunus oyuncu tabi işliyor semihi))

"Belki" demişti. Semihin fikri de öyleymiş gibi konusunca Semihin hep yaptiği şey belki diyip aksini savunmak oluyor. Orda da öyle yapti.
Belki dediyse istemiyorum demektir çünkü kimse takımının azalmasını düşünmez belki dediyse bunu düşünüyor demektir. Semih buradan cif mana çıkaramaz. Zaten dun oynamazsa bu manaya çıkar. Semih atakanin oynamamasına güveniyor atakan oynarsa çark edebilir)))

Memic leyla leyla tavana bakıyor)))