Ben de senin dediğini hatırlıyorum dün atakanın çelişkili halini gösterildikten sonra senin de çelişkeye düşmen normalBen semihin dokunulmazlıkts oynamasam olmaz mi lafını duymadım dediği ben 3de 3 yapmak zorunda miyim dedi.. Eğer atamanın dediğini demisse at akanın dediği doğru.. Dokunulmazlığa zemin için yapmıştır. Dün görürüz
simdi yeniden izledim, takma adlar falan, size bu milletin degerlerini ogetecem, benimle konusurken hazir olda duracaksin vs. vs. dahasi vardir oncesiden tam hatirlamiyorumİzlemediğimi düşünüyorsan örnek ver?
Atakan öyle anlamis gibi bakalım yarın semihi görürüz. Semih yatmaya alıştı bir dokunulmazlık oyunu oynadı dayak yedi adan korktu tabi)))Ben de senin dediğini hatırlıyorum dün atakanın çelişkili halini gösterildikten sonra senin de çelişkeye düşmen normal
Durduk yere böyle seyler söylediğini düşünecek kadar düz düşünceli değilimsimdi yeniden izledim, takma adlar falan, size bu milletin degerlerini ogetecem, benimle konusurken hazir olda duracaksin vs. vs. dahasi vardir oncesiden tam hatirlamiyorum
insallahDurduk yere böyle seyler söylediğini düşünecek kadar düz düşünceli değilimneyse hayırlı olsun
Oynamaması yalnızlaşmak demek. Bkz az önce gördük. Oynar bence gizemi gelene kadar çok var, iyice yalnızlaşmazAtakan öyle anlamis gibi bakalım yarın semihi görürüz. Semih yatmaya alıştı bir dokunulmazlık oyunu oynadı dayak yedi adan korktu tabi)))
Tunciğin fanlarına da yaptırılmıştı böyle yabancılara tuncik sevgisi varmiş gibiSerkayin cansusu kesin tiyatro sinema ile ilgileniyor iyi bir prodüksiyon çıkarmış
Ünlüler zeki(tecrübeli). Semihin yüzüne söylemezler arkasından konuşur yüzüne gülerler.. Semihin masur oğullarını oynamasına izin vermez)))Oynamaması yalnızlaşmak demek. Bkz az önce gördük. Oynar bence gizemi gelene kadar çok var, iyice yalnızlaşmazkonuşmadan duramaz.
Bu format Internette var video ve sinemayla ilglinen herkes çeker hadi çektiler oynaması lazim.. Kız bayağı iyi oynadı acun oyunculuk dersi mi aldırdı yanı)))Oynamaması yalnızlaşmak demek. Bkz az önce gördük. Oynar bence gizemi gelene kadar çok var, iyice yalnızlaşmazkonuşmadan duramaz.
Tunciğin fanlarına da yaptırılmıştı böyle yabancılara tuncik sevgisi varmiş gibiaynısı serkaya yaptılar yaa nasıl destekleniyorsa
"Belki" demişti. Semihin fikri de öyleymiş gibi konusunca Semihin hep yaptiği şey belki diyip aksini savunmak oluyor. Orda da öyle yapti.Semih demiş 7 kişi olmak istemiyorum diye @Forumdash
Belki dediyse istemiyorum demektir çünkü kimse takımının azalmasını düşünmez belki dediyse bunu düşünüyor demektir. Semih buradan cif mana çıkaramaz. Zaten dun oynamazsa bu manaya çıkar. Semih atakanin oynamamasına güveniyor atakan oynarsa çark edebilir)))"Belki" demişti. Semihin fikri de öyleymiş gibi konusunca Semihin hep yaptiği şey belki diyip aksini savunmak oluyor. Orda da öyle yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?