Survivor 2016 - 52.Bölüm Yorumları

Beyazsoy Atakan Senihin kullanmadığı cümleyi kullanmış gibi lanse ediyor itiraz buna zaten.Evet Semih o oyunda baya yara aldı kendini hırpaladı ve sakatlandı.Orda kendini övmeye çalışıyor

Beyazsoy Atakan Senihin kullanmadığı cümleyi kullanmış gibi lanse ediyor itiraz buna zaten.Evet Semih o oyunda baya yara aldı kendini hırpaladı ve sakatlandı.Orda kendini övmeye çalışıyor

İşte 4:46 saniyeden sonrası bir bütün onu bir bütün olarak Dinlersen semi oynamak istemiyor oynamak istememesini burdan biri gitmesi için olarak yoruyor.

Semih ben niye sakatlanıyorum başkası için diyor konuşmanın ana temeasi bu orada dokunulmazlikta oynamadım burda oynayıp niye sakatlayayim diyor işte

Tamam atakan kelimleri karsitirmis ama sonuçta çok uzak bir mana çıkmıyor

Önceki sayfalarda dedim Atakan Ezgiye ben 7 kişi birlesmeye gitmek istemiyorum belki diyor.Bir laf söylenmişse ikisi de aynı anlama gelir laflar söylemiş sana göre

Önceki sayfalarda dedim Atakan Ezgiye ben 7 kişi birlesmeye gitmek istemiyorum belki diyor.Bir laf söylenmişse ikisi de aynı anlama gelir laflar söylemiş sana göre
Tamam o lafı Semih demiyor görüntülerde atakan kendince kafasında kurduğu semihe algı yapıyor.. Semih de çok zekiyse bu algıyı kirsin))).

.etme bulma dünyası Semih bey)))