Survivor 2016 51. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Forumdash ben her zaman acuna giydiriyorum yazmasam da her günüm acuna söverek geciyor

Yürü be yattara)))

atakan şampiyon olmaya geldim diyor ben gezmeye gelmedim yanı
))))

Atakan aşkına sahip çıkmadı rezil adam)))). Ezgiyi yunustan sonra yoluyacagim diyor

@Forumdash

Semih tirstim demiyor sizin için kendimi niye feda edeyim diyor)))

Atakan aşkına sahip çıkması rezil adam)))). Ezgiyi yunustan sonra yoluyacagim diyor

@Forumdash
Napsın görunen köy klavuz istemiyor. Düşmanı varken neden yoldaşini yollasın?
ama ezginin gittiği gün reyting kırar yine

Ya Atakanın yüzü şiş değil mi yaa? Bi tuhaf görunuypr

Yanlış anlamişim atakan haklıymış. Semih oynamak istemediği için atakan arıza çıkarıyor demiş.. Dedim bak semihi savundun bir kez onu da yanlışlıkla))) olmus.

Semih arıza yapıyor atkan doğru demiş)))

Ödüle gittiler

Napsın görunen köy klavuz istemiyor. Düşmanı varken neden yoldaşini yollasın?
ama ezginin gittiği gün reyting kırar yine

Ya Atakanın yüzü şiş değil mi yaa? Bi tuhaf görunuypr
Özel günü olabilir malum özel günlerde vücut ödem tutuyor)))

Bende aciktim su anda ya

@Yiğitt kimin kazandigini @beyazsoy yazmis zaten ama ödülü yazmamis onu da ben yazayim bari ödül banyo spa ve patatez kizartmasiyla et vardi

Aga adam o potaya girse Kerimoğlu direk yolcu niye boşuna giriyor Atakan beyin ve yaveri Ezgi için.

Semih olağanüstü durum olarak Gizem beni ilgilendiriyor benim meselem dedi

Aslında dediklerinin çoğu doğru Atakan Semihi istediği gibi kullanmayacağını anlayınca salladı baya.Oyun miyunda oynamama bahane

Aga adam o potaya girse Kerimoğlu direk yolcu niye boşuna giriyor Atakan beyin ve yaveri Ezgi için.

Semih olağanüstü durum olarak Gizem beni ilgilendiriyor benim meselem dedi
Son konuşmalarında gizemi almadı Semih ben başkasını kurtarmak için niye potaya gireyim diyor gizemi sadece sen takiyorsun

Küre bile gizeme oy yok diyor atam ben tek tufegim diyor anlamadım sendeki kerimoğlu sevgisini)))