Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Semihe bakıyorum semihin sapanıdüz durmuyor. Bunda hem fikiriz dimi? Atakanın ki düz duruyor. Atakan isterse bacağini ters acı yapsın abuda kalksın naparsa yapsın ben sapana bakarım. Fotoda düz duruyor.

Kızın küfüründe ne olur küfür erkek ederse anlamı oluyor))) memicin müdürünü izlemedim semihcilere göre herkes küfür ediyor. Umarım yine twitterdaki Semihçileri okumadın yine)))
Memiçin kufurunu üç noktayla verdiler nasıl kufur ettiyse artık
orayı da başa sar bak
atakan semihten etkılenmişti dimi? Memişte serkaydan etkılenmış. Rezalet o masum kız gitti. Şehvet dolu bi kız cıktı resmen sex içeren kufur mu etti acaba
azmış bunlar azmış

Duydun mu sevim memiş kufur etmiş

Anlattım ya konseyden önce oynasa bu kez tek kişi boşta kalıyor konseyin suprizie kalmıyor. Herkes ya aday ya eleme adayı oluyor. Zaten haftaya da kaybederlerse birinci açıklanmayacak o aday göstermeyecek birinci açıklanırsa memic yada serkay çıkarsa supriz bozuluyor onlar potastan düşüyor falan filan

Panorama yine var
bilseydim hiç bugun acele etmezdım. Neden aklıma gelmedi kanal adamın

Biliyorsun küfür gelmiyor aklıma gelen tek şey de küfür değil pislik kes sesini ne ara küfür oldu
P*ç kes sesini d demiş olabilir. S**ktir kes sesini de demiş olabilir. Evet oraya sadece tek bir kelime sıgıyor. Haklı oldugun yer orası

Kendi konuk oldu ya tekrar koydurtmuş ilk kez

Ben de okuldaydım izleyemedim iyi oldu ama sonlara doğru gelmiş sanırım
Evet sonradan gelmiş. Ama geç olur acunun cıkması

P*ç kes sesini d demiş olabilir. S**ktir kes sesini de demiş olabilir. Evet oraya sadece tek bir keleme sıgıyor. Haklı oldugun yer orası
S ile başlayan uymuyor ç ile bitende pek uyumlu değil sonuçta bunu diyen bir kız yahuu neden bu kadar on yargı

S ile başlayan uymuyor ç ile bitende pek uyumlu değil sonuçta bunu diyen bir kız yahuu neden bu kadar on yargı
Sen iki saattir atakanın ve semihin öyle bi amaç gütmeyen hareketini ahlaki değerlere çekiyorsun ya
biz yapınca mı ön yargı? Üç nokta vardı baş harfi de konmamişti. Oraya biplenecek kelime seçiyorum. Ön yargı değil bana sunulan verilenleri değerlendiriyorum. Aynı senın o hareketleri değerlendirdiğin gibi

@beyazsoy ben senin dedigini anladim da acun reyting alacak diye sürpriz kalmayacak diye kizin hakkini yemek dogru bir sey mi olmasin sürprizi falan bugün konseyde yapmasaydi gerekirse kizin hakkini yemekten iyidir

Puhahahaha Serkayın adının cıkmasını ve bahanesini @Doğu'ya demiştim
Dediğim bahaneyle çıktılar ortaya
bildiğin Serkay öne çıksın diye işte

Panorama tekrarı var
Sabah uyanamadım izleyemedim sonlarına yetiştim tekrarına bakayım bari