Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Ahahaha gıcık oldum yaptıkları hareketlere

Off be Atakan geriden gelip nasıl da gömdü Serkaç'ı
Kıbrıs'a direkt gidecek adamım bu gidişle.

Atakan da terbiyesizlesti eee semihle takila takila böyle oldu)). Eskiden turabi gibi rakibine karşı sevinmez onları tahrik etmezdi

Yapma Allah aşkına Atakan tek serkaya mi yenildi))) bak şimdi yendi acun yok diye mi yendi yanı)))

Semih fazla güç uygulayınca doğal olarak dayak yedi bunda ne var yahuu
Artık bahaneleri ben bile üretmiyorum
Güzel tespit

Atakana helal olsun sakat sakat oyunu aldı

Oarada kızlar da var etikçi başı atakan kızlara karşı bu haraket yakışır mi mahalle delikanlısı atakana bu yakıştı mi
Gruba yapmadı Serkaya yaptı. Dün kavga ettiler çünkü

Oyy fobisi varmiş
acun bi daha gözü kapalı oyun vermez

Hmmm ezgi için kazanmış

Yemegi unluler aldi galiba. Yazmamissiniz. Atakan 4-1 önde

Aslanim benim yeah
harikasin atakan.
Efecik malesef yine " unluler ödule. Gönulluler adaya"

VR'lar tepsiyle geliyor

Gruba yapmadı Serkaya yaptı. Dün kavga ettiler çünkü

Oyy fobisi varmiş
acun bi daha gözü kapalı oyun vermez

Hmmm ezgi için kazanmış

Normalde atakan gösterisini rakibine karşı yapmazdı boşluğa yapardı bu kez serkaya yapti. Aynı turabi gibi yapti.. Atakan turabilesiyor.. Arkanda düzelme vardi ama eski atakana dönemeye başladı Sonra döndü sapanı semihle birlikte (daha önce planlamislar) haraket çekti kızlara. Bu haraket hiç affı yok

Semihi biliyoruz kalitesini ama atakan büyük hata yaptı sorsan yarım saat etik dersi verir

Niye kızlara yaaptı diye olayı ahlaki değer boyutlarına cekiyorsun? Kamera bile yandan çekti.Yandan gösterildi. Asıl onu boşluga yaptılar. O kendine özel bacak hareketini hep rakibine yapıyordu. Eğer oyunu kolay aldıysa boşluğa doğru yada oyun sonu zaferi temsili tarzında boşlayarak yapıyordu.

Bu nagihanla tugba yine kanka mi oldular ya

Atakan ile turabiyi ayıran bu özellikti adam boşluğa yapıyordu hatta hasan ile turabinin arasının bozulma nedeni takım arkadaşına bunu yapmasıydı geriye doğru izle istersen

Semihi ve Atakani bu kadar koruman gözlerimizi yasartti senin için ikinci kez izledim capsini de aldim etikçi başı atakan ve yaveri bak bakalım kime yapmışlar)))