O büyük ihtimal ayrılıyor abi gidici Acun fragmanda kötü haberim var diyordu ünlüler şok oldu.Serkan, Ünlüler'de değil, sen onu ayrı olarak seviyorsun zannımca.
O büyük ihtimal ayrılıyor abi gidici Acun fragmanda kötü haberim var diyordu ünlüler şok oldu.Serkan, Ünlüler'de değil, sen onu ayrı olarak seviyorsun zannımca.
allahım ben böyle bişey görmedim
allahım ben böyle bişey görmedimsenin ne işin var burda umut beyhay senin yarışmanada oy'una da cengo ya bağladın
Rekor kırıldı zaten kavga ve konseyle daha da coşarız uzun süre kırılamaz gibi yeni rekorGençlik çok teşekkür ederiz şimdiden 300ü aştık kavga ile 400ü aşarız
Semih ile kavga etmişlerdir.O büyük ihtimal ayrılıyor abi gidici Acun fragmanda kötü haberim var diyordu ünlüler şok oldu.
allahım ben böyle bişey görmedimsenin ne işin var burda umut beyhay senin yarışmanada oy'una da cengo ya bağladın
konunun kalitesi az da olsa benim sayemde artıyorNe güzel senden kurtulmuş oluruz.
Konseyi bekle ve gör bakalım. 😛
Evet 500 yapacazRekor kırıldı zaten kavga ve konseyle daha da coşarız uzun süre kırılamaz gibi yeni rekor
Semih dalga geçecektir arkasındanSemih ile kavga etmişlerdir.
Ee yardımcımdı bir ara@sokak sanati
Ayy kibirinde boğul inşallah.konunun kalitesi az da olsa benim sayemde artıyor
bu ve cengizin gözünü oy , yarışma vb şeyler bürümüşher mesajda yazıyor yahu
bu ve cengizin gözünü oy , yarışma vb şeyler bürümüşçıldırmış bunlar
Bana itici geliyor abi aşırı tepki veriyor.Nagehan'ı çıldırtıyorlar, takımı için savaşıyor kaybetmeye tahammülü yok. Eğer birini dövüp yarışmadan diskalifiye olmasa son 4'ü rahat görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?