Adamdaki rahatlık, genişlik kimsede yok yaa bayıldım bu tipe Ütopya'da da böyle miydi bu ?Semih sevindi Smste gömeceğini biliyor
Adamdaki rahatlık, genişlik kimsede yok yaa bayıldım bu tipe Ütopya'da da böyle miydi bu ?Semih sevindi Smste gömeceğini biliyor
Ünlüler atakan , serkan , yılmaz morgül ve yattara içinAtakan, Yattara ve Nagehan olduğu için haliyle Ünlüler'i destekliyorum, siz hangi takımı destekliyorsunuz? @EFE UYSAL @ABAY_06 @DarkLeqenD
Büyük ihtimal @Harunnn60 ?Adamdaki rahatlık, genişlik kimsede yok yaa bayıldım bu tipe Ütopya'da da böyle miydi bu ?
Neyse ödül oyunu değildi yemek lazım bizimkilere.gıcıklığına yapıyor nagihan
şaka yaptın dimi valla acunu vururumO ayağından mı dizinden mi ne sakat Acun ada konseyinde eleyecek sanırım onu.
Adamdaki rahatlık, genişlik kimsede yok yaa bayıldım bu tipe Ütopya'da da böyle miydi bu ?
Tüh ya keşke izleseydim Adam büyük trollaynıydı ablacım
Neyse ödül oyunu değildi yemek lazım bizimkilere.
oo ayıpsın 7/24 yattıAdamdaki rahatlık, genişlik kimsede yok yaa bayıldım bu tipe Ütopya'da da böyle miydi bu ?
Serkan, Ünlüler'de değil, sen onu ayrı olarak seviyorsun zannımca.Ünlüler atakan , serkan , yılmaz morgül ve yattara için
Ne güzel senden kurtulmuş oluruz.şaka yaptın dimi valla acunu vururum