Serkayin neyini Savunayim ben semihciler gibi yanlışları savunacak kadar akılsız değilim)))Serkayını savun))) Malum adam küfürbazlık konusunda usta
Serkayin neyini Savunayim ben semihciler gibi yanlışları savunacak kadar akılsız değilim)))Serkayını savun))) Malum adam küfürbazlık konusunda usta
Doğru. Bugun yetişemediDamlasını mi ovsun ser kaya mi ayara Versin adama da yazık)))
Yorumlar hep havada kaliyor. Acun henuz gelmedi. Aylin ve mehmet var. Acun ikinci partta gelir ama izlemem. Birazdan ders calistirmam gereken cocugum gelecek
Bugün oynuyor ya kişisel Kıbrıs oyununda onu kastetti ama yanlış cümle kurdu hakan dün sakatim dedi oynamadıYorumlar hep havada kaliyor. Acun henuz gelmedi. Aylin ve mehmet var. Acun ikinci partta gelir ama izlemem. Birazdan ders calistirmam gereken cocugum gelecek
Dunku oyunda ibrahim oynadimi? Sonunu izlemedim. Bugun hakan yorumda sakat omuzla nasil ödulu oynar dedi. Kimsede oynamadi demedi
Hakan bir kac kere dile getirdi. Ödul oyununda oynadi dedi. Omuzun sakatsa o agir kupleri itemez falan dedi onlar agir dedi. Dunku oyundan bahsetti ustelik biz henuz bilmiyoruz bugun oynayacakmi.fragmandada gösterilmiyor. Kibris oyunuyla alakali konusmadilarBugün oynuyor ya kişisel Kıbrıs oyununda onu kastetti ama yanlış cümle kurdu hakan dün sakatim dedi oynamadı
Foruma da baktım Ibrahim oynamamisHakan bir kac kere dile getirdi. Ödul oyununda oynadi dedi. Omuzun sakatsa o agir kupleri itemez falan dedi onlar agir dedi. Dunku oyundan bahsetti ustelik biz henuz bilmiyoruz bugun oynayacakmi.fragmandada gösterilmiyor. Kibris oyunuyla alakali konusmadilar
Hakan dunu izlememis galibaForuma da baktım Ibrahim oynamamis
İzlemiyorlar çoğunlukla bu yorum yapanlar)). Genelde vtr'ye göre yorum yapıyorlar aslında seyirciler yorum yapıp hakan ve yarışmacılar soru sorsa format daha iyi olur))Hakan dunu izlememis galibakimsede uyarmadi oynamadi diye.
Serkayı da övdü. Kufur etmesini çook doğal karşıladı. Adam doğal dediAcun semihi gomdu seminin karşı tarafı yükselttiğini ima etti)))
Serkayi ovmedi küfür etmeyi gösteriyoruz çünkü seyirci ona göre oy atacak normal hayatta herkes küfür ediyor dedi (küfüru normalestirdi sadece)diyor serkayi korusa küfürcü göstermezdiSerkayı da övdü. Kufur etmesini çook doğal karşıladı. Adam doğal dedibu kadsr da fancıklık yapılmaz
![]()
Serkayi ovmedi küfür etmeyi gösteriyoruz çünkü seyirci ona göre oy atacak normal hayatta herkes küfür ediyor dedi (küfüru normalestirdi sadece)diyor serkayi korusa küfürcü göstermezdi
Avcunun ağzında Nihal düşmüyor damlayı unutmuş gibi))
Hem serkayı uyarıyorum iması yapıp hem de övdü. Hem seyircinin görüşünü önemsiyoruz hem de wtt'yi takmıyorAcun Semih oynamamasını savundu neymiş Caner oynamamış burda da Semih oynamadı dedi)) la acun Semih oynamadı yerine başka oyuncu alabildiler mi Caner oynamadı yedirme hasan ali oynadı
Ha Semihcilere de giydirdi Boşun wtt yapmayın umurumda değilsiniz dedi aha aha aha haha
Biraz baktım sorular çok iyi değildi ya sen olsaydın bomba sorular sorsaydın Acun'a .)))Acun Semih oynamamasını savundu neymiş Caner oynamamış burda da Semih oynamadı dedi)) la acun Semih oynamadı yerine başka oyuncu alabildiler mi Caner oynamadı yedirme hasan ali oynadı
Ha Semihcilere de giydirdi Boşun wtt yapmayın umurumda değilsiniz dedi aha aha aha haha
Semih bu takım için mi oynayacaktı adama küfürün alaşımı ediyorlar.Bak ünlülerde nasıl oynadı))))Acun Semih oynamamasını savundu neymiş Caner oynamamış burda da Semih oynamadı dedi)) la acun Semih oynamadı yerine başka oyuncu alabildiler mi Caner oynamadı yedirme hasan ali oynadı