Survivor 2016 49. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Maskeli Fedai dünkü oyun zaten güc oyunuydu semihe göre degildi ama bugün ki oyunda iyi olmasi gerekirdi bence ama olmadi bundan sonra ki oyunlarda daha iyi olmasi lazim bundan sonra da onlara yenilmeye devam ederse özellikle serkaya acunun ekmegine yag sürmüs olur ve serkayin sampiyonluk yolunu hazirlamis olur diye düsünüyorum :D

Bugün panoramaya Acun geliyormuş konuk olarak @beyazsoy @eskici @dosimosi @Forumdash
Yorumlar hep havada kaliyor. Acun henuz gelmedi. Aylin ve mehmet var. Acun ikinci partta gelir ama izlemem. Birazdan ders calistirmam gereken cocugum gelecek :)
Dunku oyunda ibrahim oynadimi? Sonunu izlemedim. Bugun hakan yorumda sakat omuzla nasil ödulu oynar dedi. Kimsede oynamadi demedi

Yorumlar hep havada kaliyor. Acun henuz gelmedi. Aylin ve mehmet var. Acun ikinci partta gelir ama izlemem. Birazdan ders calistirmam gereken cocugum gelecek :)
Dunku oyunda ibrahim oynadimi? Sonunu izlemedim. Bugun hakan yorumda sakat omuzla nasil ödulu oynar dedi. Kimsede oynamadi demedi
Bugün oynuyor ya kişisel Kıbrıs oyununda onu kastetti ama yanlış cümle kurdu hakan dün sakatim dedi oynamadı

Bu arada duyduğuma göre Semih ünlülere geçmekten cok memnunmuş çünkü artık atakan ile oynamak zorunda değil)))

Bugün oynuyor ya kişisel Kıbrıs oyununda onu kastetti ama yanlış cümle kurdu hakan dün sakatim dedi oynamadı
Hakan bir kac kere dile getirdi. Ödul oyununda oynadi dedi. Omuzun sakatsa o agir kupleri itemez falan dedi onlar agir dedi. Dunku oyundan bahsetti ustelik biz henuz bilmiyoruz bugun oynayacakmi.fragmandada gösterilmiyor. Kibris oyunuyla alakali konusmadilar

Hakan bir kac kere dile getirdi. Ödul oyununda oynadi dedi. Omuzun sakatsa o agir kupleri itemez falan dedi onlar agir dedi. Dunku oyundan bahsetti ustelik biz henuz bilmiyoruz bugun oynayacakmi.fragmandada gösterilmiyor. Kibris oyunuyla alakali konusmadilar
Foruma da baktım Ibrahim oynamamis

Acun benden ağır aksak hımbıl tembel cıktı @beyazsoy :F
İbo oynmasdı @dosimosi panorama seyricisini de önemseme onlar bildiğin castlar. Para alıyorlar. Geçen sene utopya panoramada çyleydi:F boş yere savunma yaparlar:F

Serkayı da övdü. Kufur etmesini çook doğal karşıladı. Adam doğal dedi:F bu kadsr da fancıklık yapılmaz:F
Serkayi ovmedi küfür etmeyi gösteriyoruz çünkü seyirci ona göre oy atacak normal hayatta herkes küfür ediyor dedi (küfüru normalestirdi sadece)diyor serkayi korusa küfürcü göstermezdi

Avcunun ağzında Nihal düşmüyor damlayı unutmuş gibi))

Acun Semih oynamamasını savundu neymiş Caner oynamamış burda da Semih oynamadı dedi)) la acun Semih oynamadı yerine başka oyuncu alabildiler mi Caner oynamadı yedirme hasan ali oynadı

Ha Semihcilere de giydirdi Boşun wtt yapmayın umurumda değilsiniz dedi aha aha aha haha

Serkayi ovmedi küfür etmeyi gösteriyoruz çünkü seyirci ona göre oy atacak normal hayatta herkes küfür ediyor dedi (küfüru normalestirdi sadece)diyor serkayi korusa küfürcü göstermezdi

Avcunun ağzında Nihal düşmüyor damlayı unutmuş gibi))
Acun Semih oynamamasını savundu neymiş Caner oynamamış burda da Semih oynamadı dedi)) la acun Semih oynamadı yerine başka oyuncu alabildiler mi Caner oynamadı yedirme hasan ali oynadı

Ha Semihcilere de giydirdi Boşun wtt yapmayın umurumda değilsiniz dedi aha aha aha haha
Hem serkayı uyarıyorum iması yapıp hem de övdü. Hem seyircinin görüşünü önemsiyoruz hem de wtt'yi takmıyor:F acun mu saçma yoksa su 2 post mu:F

Caner semih olayı ne?

Biraz baktım sorular çok iyi değildi ya sen olsaydın bomba sorular sorsaydın Acun'a .)))

Semih bu takım için mi oynayacaktı adama küfürün alaşımı ediyorlar.Bak ünlülerde nasıl oynadı))))

Hak yemedik dedi Acun aha aha aha))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,227
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi