Tahmin etmistim. Yunus yarisirken yazmistimTugba ve yunus yedi sütlaci![]()
Damlasını mi ovsun ser kaya mi ayara Versin adama da yazık)))Ayar verecektir yarın panoramada ne dicek bakalımkesin kufur etmıyor etmıyor ama hoş olmayan diyip kıvırcaktır
![]()
Seminin kötü günü haklisin Mehmet ve yılmaz elendi))))Serkac sen bekle gorecen gununu Semihin kötü günlerine denk geldin kendine gelsin... Sen kimsinde Semihe küfür ediyorsun.
#AcunKüfürbazSerkayıUyar G.t tavan...
Dun guctu yapamadi bugun beceriydi zordu kac kere denedi olmadi yoksa başabaş ve öndeydi.Seminin kötü günü haklisin Mehmet ve yılmaz elendi))))
Izlemedim o kisimlari ama tugba ve yunus ayri grupta birbirlerini secmeleri dogal. nagihan yattara atakan kazaninca daha SIKINTI olur@dosimosi baya sanslilarmis ikisi de sonuna kadar gitti
Yine niye beni secmedin tartismasi yasaniyor yeter biktim artik her sene oluyor bu![]()
Haha. Sen kadina herseyi de bide secilmeyi bekle@dosimosi sen ne diyorsun ne sıkıntı olmamasi nagihan niye beni secmedin diye tugbayla kaga ediyor![]()
Nagihanda karakter yok arkasindan bicakla secmesini bekle..Haha. Sen kadina herseyi de bide secilmeyi beklehangi yuzle
Demek istedigim alinmamalari gerek. Diger hepsi tugba ve yunusa uzak zaten.
Yazik etti kendine. Sampiyon olabilirdi ama malesef karakterden kaybetti
Reis Semihi değerlendir azıcık 2 gündür bir uğursuzluk varGönüllülerde ibrahim ve memic kapismaya baslamisacun sembol oyunun sonunu sapanla atis yapmis bakalim bundan sonra kim kazanacak
![]()
Fragmanda sozu bombaydi kendine gelecek ziplatacak o ikiliyi.Semih toparlanmalı artık yakışmıyor o çirkefleri bağırtmak
Yenince sesleri açılıyor ama yerle bir edecek İnşallah![]()
İyi uykular)))Dun guctu yapamadi bugun beceriydi zordu kac kere denedi olmadi yoksa başabaş ve öndeydi.
Serkayını savun))) Malum adam küfürbazlık konusunda ustaİyi uykular)))