Survivor 2016 - 48. Bölüm Yorumları

Yürü be damla ne konustun kim tutar seni :D

Kerimoğlu çok saçma konuşuyor oyunu sevdim de oynadım haftayaki oyunda oynamayacam ne demektir ya :F

gizemin az da olsa değiştiğini düşünmüştüm yanılmışım o hala takımda değil
maalesef bugünkü oyunda sevdim desede oynamadı oynar gibi yaptı oyunda
ve isteyerek yenildi

Acun nasil bir sey uydurdu acaba instagrama koymus birde videoyu :F

gizemin az da olsa değiştiğini düşünmüştüm yanılmışım o hala takımda değil
maalesef bugünkü oyunda sevdim desede oynamadı oynar gibi yaptı oyunda
ve isteyerek yenildi
Bence isteyerek yenilmedi ya Semih karşı takıma geçince haliyle en büyük gitme adayı konumuna geldi, bu yüzden bugün çıktı oynadı ama yapamadı.

Bence isteyerek yenilmedi ya Semih karşı takıma geçince haliyle en büyük gitme adayı konumuna geldi, bu yüzden bugün çıktı oynadı ama yapamadı.

sanmıyorum oyunlarını izledim ben nagihanla yarışırken minderle öylece durdu
sonra biraz itince hop atladı bence bilerek yenildi

Acun sirf gizem kerimoglunun birincilik yada dokunulmaz olma riskini almamak icin sistemi degistirdi. Birlesmeden sonra yapsaydin. Bukadarda tarafli olunmaz

sanmıyorum oyunlarını izledim ben nagihanla yarışırken minderle öylece durdu
sonra biraz itince hop atladı bence bilerek yenildi
Nagihan'ı ne yaparsa yapsın yenemezdi zaten. :D Ama Ezgi'ye karşı direndi baya hoş yine yenemedi. :D Bilerek yenildiğini düşünmüyorum dediğim gibi ama senin düşüncene de saygı duyarım.

Acun sirf gizem kerimoglunun birincilik yada dokunulmaz olma riskini almamak icin sistemi degistirdi. Birlesmeden sonra yapsaydin. Bukadarda tarafli olunmaz
Ben de diyecektim bunlar niye dokunulmazlık sembolü oyunu oynamadılar diye :D Kerimoğlu'na haksızlık değil mi kız sembolü alacaktı böylece konseyde ismi çıkmamış olacaktı?

Çıkar birlikteliği illa bir yerde çatlar))). Utopyoda kalan varmı)) semihi dövdüler maymazel)))
Memiçle Nihal birlikteliği gibi değil mi Semih dedi Nihal gitti hhemen manevrayla Serkayların tarafına geçti diye 😉))

Ütopya olaylarını bilmene rağmen hala işine gelmeyen şekilde konuşuyorsun.:))))

Yattara Serkayı pazara yolladı hani :))))