Kerimoğlu çok saçma konuşuyor oyunu sevdim de oynadım haftayaki oyunda oynamayacam ne demektir ya
Bence isteyerek yenilmedi ya Semih karşı takıma geçince haliyle en büyük gitme adayı konumuna geldi, bu yüzden bugün çıktı oynadı ama yapamadı.gizemin az da olsa değiştiğini düşünmüştüm yanılmışım o hala takımda değil
maalesef bugünkü oyunda sevdim desede oynamadı oynar gibi yaptı oyunda
ve isteyerek yenildi
Kerimoğlu birinci olabilir Teorin Çöküyor)))
Bence isteyerek yenilmedi ya Semih karşı takıma geçince haliyle en büyük gitme adayı konumuna geldi, bu yüzden bugün çıktı oynadı ama yapamadı.
İzlemedim konseyi neyi tartışıyorduk))O görüntü bizim tartiştiğimiz görüntü değil. Yattara yuzuyordu öyle iplere çıkıyordu. @beyazsoy
Semih Gizeme destek çıkarak @beyazsoy un hüzünlenmesini sağladı
Yattara adamsın.Serkayı pazara yolladı
Yarin gorecek onlarSemih Gizeme destek çıkarak @beyazsoy un hüzünlenmesini sağladı
Çıkar birlikteliği illa bir yerde çatlar))). Utopyoda kalan varmı)) semihi dövdüler maymazel)))Semih Gizeme destek çıkarak @beyazsoy un hüzünlenmesini sağladı
Nagihan'ı ne yaparsa yapsın yenemezdi zaten.sanmıyorum oyunlarını izledim ben nagihanla yarışırken minderle öylece durdu
sonra biraz itince hop atladı bence bilerek yenildi
Ben de diyecektim bunlar niye dokunulmazlık sembolü oyunu oynamadılar diyeAcun sirf gizem kerimoglunun birincilik yada dokunulmaz olma riskini almamak icin sistemi degistirdi. Birlesmeden sonra yapsaydin. Bukadarda tarafli olunmaz
Memiçle Nihal birlikteliği gibi değil mi Semih dedi Nihal gitti hhemen manevrayla Serkayların tarafına geçti diye 😉))Çıkar birlikteliği illa bir yerde çatlar))). Utopyoda kalan varmı)) semihi dövdüler maymazel)))
Etiketlediğim konuya gelİzlemedim konseyi neyi tartışıyorduk))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?