Son düzenleme:
Şu anda Sivasspor-Beşiktaş maçına odaklanmış durumdayım, maçtan sonra.Yorumlarınızı bekliyoruz.
@sürgünüm @Bully @Doğu @Maskeli Fedai @dosimosi @ABAY_06 @beyazsoy @Forumdash @Billy Kane @eskici @GunesinOglu @-KADİR- @vadikızı @Harunnn60
Lan benim dizim var izlemek icin kili kirk yariyom sen izlemicem diyosunMaçtan dolayı keyfim kaçtı. Belki izlemem
Dışarı çıkacam evde oturursam camı çerçeveyi indirecem çok sinirlendim.. Bugün ekstra sinirlendimLan benim dizim var izlemek icin kili kirk yariyom sen izlemicem diyosun
Sende bos yere sinirleniyosun izleme maci Allah Allah bu sene bunlardan bir sey olmayacagi belliDışarı çıkacam evde oturursam camı çerçeveyi indirecem çok sinirlendim.. Bugün ekstra sinirlendim
Neyse aga sonra konuşalımSende bos yere sinirleniyosun izleme maci Allah Allah bu sene bunlardan bir sey olmayacagi belli
Aga senden korkulur valla Acun Serkay'ı şampiyon yapacak diye bir kehanette bulundun sonra Semih ünlülere gönderildi.Tabiki de merakla beklemiyorum bundan sonra acunun oyunlarini ortaya dökecem survivoru tek izleme sebebim bu olacak
Tamam bi tane camı indir onun kaosu sana yeter geceyi de kartonla geçirDışarı çıkacam evde oturursam camı çerçeveyi indirecem çok sinirlendim.. Bugün ekstra sinirlendim