Maskeli Fedai
Favori Üye
Sen cok fenasın)))Resimler ortada terbiyem el vermiyor anlatmya)))
Sen cok fenasın)))Resimler ortada terbiyem el vermiyor anlatmya)))
Bırak ya antilikten resmi göremiyor )Sen cok fenasın)))
eger bir bayan kazanacaksa Nagihan hakkediyor ama yaptigi olaylardan sonra bu imkansiz. Sampiyon olmayi hakeden hic bir bayan yarismaci yok. Finale bile zar zor gidilir. Gönullulerden hic birini sevmiyorum (Semih haric) ama illa Semih haric bir gönullu sampiyon olacaksa Gizem M. olsunAcaba zafer bu haraketi survivoru bir bayan kazansin diyenler icin mi yapti)))
Acaba zafer bu haraketi survivoru bir bayan kazansin diyenler icin mi yapti)))
eger bir bayan kazanacaksa Nagihan hakkediyor ama yaptigi olaylardan sonra bu imkansiz. Sampiyon olmayi hakeden hic bir bayan yarismaci yok. Finale bile zar zor gidilir. Gönullulerden hic birini sevmiyorum (Semih haric) ama illa Semih haric bir gönullu sampiyon olacaksa Gizem M. olsun
Merve izlemiyor dedim ya kiz ilk bölümlerden aklında kalmis.Acunn'un sitesinde gördüm. Merveye sormuşlar panoramada kadın şampiyon olsun demiş Damla hala gündemde demek
Dun hakan panoramada hakan bişeyler demiş semihçiler ateş almiş gibi damlayı da sahiplenmiş bence acun operasyon yapıyor, semihçileri damlaya yönlendiriyorMerve izlemiyor dedim ya kiz ilk bölümlerden aklında kalmis.
Panoramada oylama yapildi memic yuzde 46 kerim oğlu 29 damla 25 cikti
Nihal damlayi bitirdi paketi acunun eline verdi)))
Semihcikerin yari dedigine inanmayacaksin)) adam dsmlaya bir giydirdi göreceksin ben damla birinci okur dedim hatta oy bile attim ama bu memicin tencere yikma ietegine uklaca hayır demesine bayagi kizmisti zsten damla damlaya dsmalaya bitiyor dedi.. Zaten nihal de vardi damlaya iyi bir sey dese hakanin üstüne atlar)))Dun hakan panoramada hakan bişeyler demiş semihçiler ateş almiş gibi damlayı da sahiplenmiş bence acun operasyon yapıyor, semihçileri damlaya yönlendiriyor
Şeytan da bir melek ama bence ters psikolojiyle insanlar yönlendiriliyor. Kemal de geçen sene tunciki gömerdi hep bak sonuç noldu? Tuncikin yanında da kımse yok buket harici öyle bakma olaya.Semihcikerin yari dedigine inanmayacaksin)) adam dsmlaya bir giydirdi göreceksin ben damla birinci okur dedim hatta oy bile attim ama bu memicin tencere yikma ietegine uklaca hayır demesine bayagi kizmisti zsten damla damlaya dsmalaya bitiyor dedi.. Zaten nihal de vardi damlaya iyi bir sey dese hakanin üstüne atlar)))
Semihciler bugun gaza gelip hakanla tarflisin dedi tartıştılar bayagi. Adsmin semihe dedigi bu kadar antici yaratirsa sonu utopyodaki gibi olur dedi.. Tavrını yolunu beğenmiyorum diyor..
Semihçiler istiyorlar ki semih bir melek şeytanlar ona musalat oluyor))). Yahuu utopya ortada bir arkadaşi kalmadi burada yanci kerimoğlu var herkes mi şeytan)))
Yarışma babında demedim tek Zaten dedim ya. Daha once semih yaptıgi asaglayici haraketlerle ve tarihklerle karşı gurubu olusturuyor yoksa guruplar anlaştıkları icin bir araya gelmiyorlar mesela nihal bunlarla gurup olur muydu? burdaki gurupta dagilacak belki memic nihal görüşür tek.. Semih de zaten birlikte yürüyebilinecek biri degil çıkar birliği oldukları icin semihe yanaşiyorlar ses etmiyorlar turkan abla bile yari yolda isyan etti))) semih ikili ilişkide sevilecek biri degil bu kadar bencil egosist biri kimseyle anlaşamazŞeytan da bir melek ama bence ters psikolojiyle insanlar yönlendiriliyor. Kemal de geçen sene tunciki gömerdi hep bak sonuç noldu? Tuncikin yanında da kımse yok buket harici öyle bakma olaya.
Hadi yeni bölüm konusuna koş @Yiğitt seni düzgün etiketleyememişYarışma babında demedim tek Zaten dedim ya. Daha once semih yaptıgi asaglayici haraketlerle ve tarihklerle karşı gurubu olusturuyor yoksa guruplar anlaştıkları icin bir araya gelmiyorlar mesela nihal bunlarla gurup olur muydu? burdaki gurupta dagilacak belki memic nihal görüşür tek.. Semih de zaten birlikte yürüyebilinecek biri degil çıkar birliği oldukları icin semihe yanaşiyorlar ses etmiyorlar turkan abla bile yari yolda isyan etti))) semih ikili ilişkide sevilecek biri degil bu kadar bencil egosist biri kimseyle anlaşamaz
Zaten iyi fikimlerde kotuler ile iyiler arasinda cok uçurum olmaz.. İki benzerler bir elmaya koşar seytan melek olmazsa bu zitlik bu kadar. Zitli olusmaz
Semih yok ben kime giydirecegim.. Yeni bölüm sızın olsun))Hadi yeni bölüm konusuna koş @Yiğitt seni düzgün etiketleyememiş
Yok şaka yaptım yeni konuya gelsin diyeYoo, etiketlemişim?
Tamam gel atakana giydir çok dedikodu yapıyor bu oğlanSemih yok ben kime giydirecegim.. Yeni bölüm sızın olsun))
Atakan yapmaz öyle şey)))Yok şaka yaptım yeni konuya gelsin diye
Tamam gel atakana giydir çok dedikodu yapıyor bu oğlan
Üsütüne iyilik sağlık deseydinAtakan yapmaz öyle şey)))
O pozisyonu @destere yorumlasın Ben artık bişey demiyorum söz milletin