- Reaksiyon puanı
- 114,162
- Puanı
- 1,060
ben seninkileri hep göruyorum ama 😛Görmedim paylaştığını.
ben seninkileri hep göruyorum ama 😛Görmedim paylaştığını.
Unlulerde erkek eksikligi oldugu icin unlulere sutlanir eger elenmezseDiskalifiye yok bana göre. Başka bi karar verecekler.
Semıh gıbı "saldıramıyınca"Nihale de atıldı hindis cevizi ama sanırım yakalayamadigi icin gidip aglamayi seçti)))
Hala devam ediyor mu PanoramaSemıh gıbı "saldıramıyınca"
Merve zorla çıkmış gibi:/
Yarısını izledim Merve hala Hakan reise tripliBitti şimdi:/
evet bide defalarca izlemedigim icin bilemiyorum dedi.Semıh gıbı "saldıramıyınca"
Vakit bulup izleyemedigi icin bir hata yapmamak icin ysvas ve cekingen davraniyor izlemis olsa daha rahat olurdu. Zaten bu survivoru gecen senelere benzemiyor bir bolum kaçır herseyi kaciriyorsun tam izlemeyen icin de zor nihat mesela tam izlememisti sallayip duruyordu)))Semıh gıbı "saldıramıyınca"
Bu göruntu fragmanda yokTwittwerda paylasmislar fragman bende olmadigi icin dogrulayamdim
Çok amatörce çekilmişTwittwerda paylasmislar fragman bende olmadigi icin dogrulayamdim
Bu fragmandan zoom yapılmış ondan bozuk ama fragman bende olmadigi icin kare kare bakamadim ne kadar dogru bilmiyorum.. Zaferi seçtim ama semih yok.. Belki zafer semihi yemiş olabilir)))Çok amatörce çekilmiş
cekenin cep telefonu kaliteli degil ne yapsinÇok amatörce çekilmiş
konuda fragman var, bakabilirsin. saniye 9da serkay kosuyor onlaraBu fragmandan zoom yapılmış ondan bozuk ama fragman bende olmadigi icin kare kare bakamadim ne kadar dogru bilmiyorum.. Zaferi seçtim ama semih yok.. Belki zafer semihi yemiş olabilir)))
Mobildeyim ama net hd fragman olmadan anllamak zor.. Olay zaten semihin klubesinde oldugu kesin. Serkay oraya kosuyorcekenin cep telefonu kaliteli degil ne yapsin
konuda fragman var, bakabilirsin. saniye 9da serkay kosuyor onlara
O zaman Yerde toz bulutu var tek zafer degil semih de debeleniyor.. Kavgayı kim başlattı bilmiyorum ama semih dayak yiyor)))@beyazsoy fragmanda görüntü var
@Forumdash reyiz Serkaylar çok amatör oynamış rollerini ne diyorsun bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?