Survivor 2016 - 42. Bölüm Yorumları

Ben de nasılsın diye onu öğrenmeye çalışmıştım. :A He bir de ''acayip'' yorumların var dedin ya. Anadolu çocuğuyuz biz kalbimizde kötülük olmaz, sadece vakit geçirmek için geyik amaçlı yazıyoruz. :))
Acayip derken 18+ yorumlari :D

Bire birlerde bu rakam bum dün bayrak yarışı oldu bu sayıya dahil değil çünkü iki kişi yarıştı.

Soruma cevap vermiyorsun biz bunaların beyinsiz olduğunu yazıyoruz ilk kavgda itibaren diyoruz ki kimse hakkı değil bu kavgada

Semih önce tahrik ediyor bu dangozlarda semihin eline koz veriyor. Burada çok açıkça yapti. Zafer gibi çabuk kızan birine cahil dersen o da kısacak bunu bilmeyen mi var.

Semihin kilasik oyunu bu ilk günden beri yazıyoruz.

Burada haklı arama dedik sana defalarca
Zafer peze*** sözünü 2-3 hafta önce dedi zaten çok önce ddeğil

Sende her olayda Semih haklı olsa da desteklemiyon adama giydiriyon durmadan.Küfür edenleri ve tehdit edenleri destekliyon acı taraf onları destekleme birşey demeyecem yine

@vadikızı azarladigim falan yok ya salliyor :F hayir neden bir yorum hep yorum yapsin sohbet edelim burda bir yorum yapip gitmedi tuhafima kacti biraz :F

Sende her olayda Semih haklı olsa da desteklemiyon adama giydiriyon durmadan.Küfür edenleri ve tehdit edenleri destekliyon acı taraf onları destekleme birşey demeyecem yine
Ben kim haklı diye bakmıyorum illa taraf mi tutacağım
Ya Nihali sattılar buraya Nihale haksızlık yaptılar demedim.. Birileri bir haraket yapar bu insanlara nasıl döner onu konuşurum.. Semih haklı olsa ne olacak banane

Simdi söyletme beni. Baska yorumlar vardi gecen sene :)
Bu arada bu sene iyi olmus iyi ayar vermisler. Tugbanin yirtik tisörtunude dikmisler haha
Tuğba karta kaçmış onu mu bana layık görüyorsun? :bağır:Neyse Elin Oğlu'nda Burcu Esmersoy çok seksi giyinmiş onu izlemeye gidiyorum ben. :F

Memiç Nagiden geri gelince Atakan hızla çıkış yaptı Semih yakalayacam diye kendini yırttı normal

Bu aarada paylaştığın istatistik yanlış Semih 4-5 oyun aldı Atakana karşı
Acunun istatisligi dediğim gibi bire birler toplu oyunlardaki sayılar dahil değil
eb5f0342d7754f1cb6288415a2063b0f.jpg

ablacım @beyazsoy serkayları savunmuyor onlarında hatalarını diyor şu haksız bu haksız
demiyor

Semihi savunmandaki hemen hemen tum yorumlara katiliyorum ama burda dur. Atakan en gucluleri. Semih kesinlikle ondan kaciyor.
Atakan bir numara

aynen öyle sürekli yunusu yada yattarayı diyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs