Kim tahrik etti yahuu bunun cevabini verseneSemih 1 kere kaybetti yalnız))
Ne yani ağzın burnun yer değişecek lafını kullanan biri haklı öyle mi))))
Kim tahrik etti yahuu bunun cevabini verseneSemih 1 kere kaybetti yalnız))
Ne yani ağzın burnun yer değişecek lafını kullanan biri haklı öyle mi))))
Ben herzaman baktigim tuyo sayfasina baktim simdi megerse onlarda unluler demis. Tuhaf bir ismi var bulamamistim o yuzden normal lostunkine bakmistim. Bilgisayarimda kayitliydi orda baktim. 2 haftadir takip ediyordum hic yanilmamisti yunusun elenecegi haberi haricNihal olmayınca bu gönüllur semihin o yunca oldu
Git kerimoğluna kız boşta@Forumdash sen ezgici misin yoksaben ilgisiyle de ilgilenirim merak etme
@ABAY_06 ben ikisini de seviyorum![]()
Benım gibi erkek zor bulunur. Sadakatli, şefkatli vs vsKız sakatlanınca @eskici de hemen terk etmiş, erkek milleti işte.![]()
Atakan 10 Semih 2 o iki sayıda atakanin ayağı kaymıştır yoksa o da olmazdı)))atakan bal gibi haklar semihi @beyazsoy atakan semihi kaç yenmedimi
Ne yani her tahrik olan şiddet tehdidi mi yapacak?Kim tahrik etti yahuu bunun cevabini versene
Semih Atakanı 4-5 defa yendi 2 olmaması lazım?Atakan 10 Semih 2 o iki sayıda atakanin ayağı kaymıştır yoksa o da olmazdı)))
Tahmin yapılıyor ben de yapıyorum burda. Onlar kadar tutuyor sonuçta kim hangi oyunda iyi biliniyor çok nadir hatalarda yanılıyor insanBen herzaman baktigim tuyo sayfasina baktim simdi megerse onlarda unluler demis. Tuhaf bir ismi var bulamamistim o yuzden normal lostunkine bakmistim. Bilgisayarimda kayitliydi orda baktim. 2 haftadir takip ediyordum hic yanilmamisti yunusun elenecegi haberi haric
@GunesinOglu aaaa ne zaman azarladim be sallama![]()
Adam gulunce cok tatli oluyor dayanamayip yazdimNeresi masum resmen Atakan'a yürümüşsün.Yalnız değisin ama ödül oyununu kazandıklarında bir hayranı da öpücük göndermişti. Hem o kız çok güzeldi, Allah bilir sen çirkindirsin?
![]()
Dedigim gibi 2 haftadir takip ediyorum henuz yanilma olunmadiTahmin yapılıyor ben de yapıyorum burda. Onlar kadar tutuyor sonuçta kim hangi oyunda iyi biliniyor çok nadir hatalarda yanılıyor insan
Atakan 10 Semih 2 o iki sayıda atakanin ayağı kaymıştır yoksa o da olmazdı)))
Ben de nasılsın diye onu öğrenmeye çalışmıştım.Adam gulunce cok tatli oluyor dayanamayip yazdimcok guzel degilim ama cirkin hic degilim
elim ayagim duzgun o yeter bana
@vadikızı aaaaa niye dislike attin yahakli olabilir ben o anlamda demedim her gün geliyor bir yorum atip gidiyor neden öyle yaptigini sordum
![]()
Bire birlerde bu rakam bum dün bayrak yarışı oldu bu sayıya dahil değil çünkü iki kişi yarıştı.Ne yani her tahrik olan şiddet tehdidi mi yapacak?
Peki sen neden Zaferin ısrarla pezev*** sözünü görmemek için diretiyorsun
Semih Atakanı 4-5 defa yendi 2 olmaması lazım?
Ne yani her tahrik olan şiddet tehdidi mi yapacak?
Peki sen neden Zaferin ısrarla pezev*** sözünü görmemek için diretiyorsun
Semih Atakanı 4-5 defa yendi 2 olmaması lazım?
Atakanda fellik kaçıyor hakkını yemeyelim sadece atakan sakattı bir ara seçmişti))))demi atakanı yenemediğinden adını veremiyor işte