Survivor 2016 - 42. Bölüm Yorumları

@vadikızı aaaaa niye dislike attin ya :F hakli olabilir ben o anlamda demedim her gün geliyor bir yorum atip gidiyor neden öyle yaptigini sordum :D

Nihal olmayınca bu gönüllur semihin o yunca oldu
Ben herzaman baktigim tuyo sayfasina baktim simdi megerse onlarda unluler demis. Tuhaf bir ismi var bulamamistim o yuzden normal lostunkine bakmistim. Bilgisayarimda kayitliydi orda baktim. 2 haftadir takip ediyordum hic yanilmamisti yunusun elenecegi haberi haric

Ben herzaman baktigim tuyo sayfasina baktim simdi megerse onlarda unluler demis. Tuhaf bir ismi var bulamamistim o yuzden normal lostunkine bakmistim. Bilgisayarimda kayitliydi orda baktim. 2 haftadir takip ediyordum hic yanilmamisti yunusun elenecegi haberi haric
Tahmin yapılıyor ben de yapıyorum burda. Onlar kadar tutuyor sonuçta kim hangi oyunda iyi biliniyor çok nadir hatalarda yanılıyor insan

Neresi masum resmen Atakan'a yürümüşsün. :) Yalnız değisin ama ödül oyununu kazandıklarında bir hayranı da öpücük göndermişti. Hem o kız çok güzeldi, Allah bilir sen çirkindirsin? :A
Adam gulunce cok tatli oluyor dayanamayip yazdim :D cok guzel degilim ama cirkin hic degilim :) elim ayagim duzgun o yeter bana

Adam gulunce cok tatli oluyor dayanamayip yazdim :D cok guzel degilim ama cirkin hic degilim :) elim ayagim duzgun o yeter bana
Ben de nasılsın diye onu öğrenmeye çalışmıştım. :A He bir de ''acayip'' yorumların var dedin ya. Anadolu çocuğuyuz biz kalbimizde kötülük olmaz, sadece vakit geçirmek için geyik amaçlı yazıyoruz. :))

Ne yani her tahrik olan şiddet tehdidi mi yapacak?

Peki sen neden Zaferin ısrarla pezev*** sözünü görmemek için diretiyorsun

Semih Atakanı 4-5 defa yendi 2 olmaması lazım?
Bire birlerde bu rakam bum dün bayrak yarışı oldu bu sayıya dahil değil çünkü iki kişi yarıştı.

Soruma cevap vermiyorsun biz bunaların beyinsiz olduğunu yazıyoruz ilk kavgda itibaren diyoruz ki kimse hakkı değil bu kavgada

Semih önce tahrik ediyor bu dangozlarda semihin eline koz veriyor. Burada çok açıkça yapti. Zafer gibi çabuk kızan birine cahil dersen o da kısacak bunu bilmeyen mi var.

Semihin kilasik oyunu bu ilk günden beri yazıyoruz.

Burada haklı arama dedik sana defalarca