Survivor 2016 40. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Panaromaya Nihal katıldı

Semih için dedikleri

Semih narsist biri asla anlaşmamak böyle biriyle

Atakan starteji kasmaktansa erkekçe çarpışmayı tercih ediyor bu daha ERKEKÇE

Dedi
Atakan zıplatıyordu gönüllüleri ERKEKÇE "çe"ile :F

Aynen öyle çözememiş hakan ile tuğba sanırım o sunucunun adı söyledi
güldü semih bana yaklaştı ilk gittiğimizde dedi ama ben efecanları istedim dedi
SerEfe için ne dedi? :A

Şu an kemik gözlük taktım kafama da kırmızı bandana geçirdim Yılmaz Morgül'ü yâd ediyorum. Türkiye bir değerini daha kaybetti yazıklaaar olsun :A
Survivor Magazin müdürü olarak söylim, dün seni ekibimiz yakaladı. İznin olursa hbaer yapmak istiyorum :F :F habersizce haber yapıp mağdur edebiyatı yapmanı istemem :A ne diyorsun?

Son düzenleme:
Atakan zıplatıyordu gönüllüleri ERKEKÇE "çe"ile :F

SerEfe için ne dedi? :A

Survivor Magazin müdürü olarak söylim, dün seni ekibimiz yakaladı. İznin olursa hbaer yapmak istiyorum :F :F habersizce haber yapıp geçenmağdur edebiyatı yapmanı istemem :A ne diyorsun?

ne demedi ki serkay için dedi ki lider olmak istiyor ama başarılı olamıyor dedi sinsi dedi
efecana peki birşey demedi düşünemiyorlar dedi anlatmaya çalışıyorıum nihal çok
konuşuyorsun oluyor dedi

ne demedi ki serkay için dedi ki lider olmak istiyor ama başarılı olamıyor dedi sinsi dedi
efecana peki birşey demedi düşünemiyorlar dedi anlatmaya çalışıyorıum nihal çok
konuşuyorsun oluyor dedi
Doğru demiş Serkay için.. efeyi bikemicem acun ya ayar verdi ya da prodüktörü ayar verdi? Efe duruldu bi zaman sonra da dun yine azıttı :X efe gider zaferden sonra:A

Doğru demiş Serkay için.. efeyi bikemicem acun ya ayar verdi ya da prodüktörü ayar verdi? Efe duruldu bi zaman sonra da dun yine azıttı :X efe gider zaferden sonra:A
Yemek yeme mevzuunu engellemek için uğraştım (Semih tencere yıkadı dedim)disradan kötü gozukecegini biliuordum. Bizimkiler semihin finale çıkmasi için yol hazırlıyor dedi. Efecan serkayin gazına çok geliyor ona diyorum konuş ama konuşmuyor aman aramız bozulmasın modunda diyor. Bayağı gömdu hatta en komiği hakan sordu en zorlandigin an ne dedi ayak kokusuyla uyumak dedi)) haka adını yazsaydiniz dedi nihalde ne yani serkay çünkü ayağı kokuyor mu diyecektim dedi. Herkes koptu

Serkayin ayrıca semihe cevap veremediği sürekli alacatida görüşelim diye konuşmayı bitiriyor dedi. Semih bunları hep istediği yere çekiyor dedi.

Nihal gittikten sonra konuşmaları gösterdi Semih Nihal bulaşık yıkıyor falan diyordu. Seven uyarlamasında Nihale tembel demişti))). Tipik Semih bir öyle bir böyle @Maskeli Fedai

Nihal ise damla hiç iş yapmıyordu dedi

Semih için biraz iyi şeyler de dedi.. Damla hiç padişah olmayacak şehzade anesi gibi bizim adada tek kral olacak Semih var ama kötü kral dedi)))

Son düzenleme:
Yemek yeme mevzuunu engellemek için uğraştım (Semih tencere yıkadı dedim)disradan kötü gozukecegini biliuordum. Bizimkiler semihin finale çıkmasi için yol hazırlıyor dedi. Efecan serkayin gazına çok geliyor ona diyorum konuş ama konuşmuyor aman aramız bozulmasın modunda diyor. Bayağı gömdu hatta en komiği hakan sordu en zorlandigin an ne dedi ayak kokusuyla uyumak dedi)) haka adını yazsaydiniz dedi nihalde ne yani serkay çünkü ayağı kokuyor mu diyecektim dedi. Herkes koptu

Serkayin ayrıca semihe cevap veremediği sürekli alacatida görüşelim diye konuşmayı bitiriyor dedi. Semih bunları hep istediği yere çekiyor dedi.

Nihal gittikten sonra konuşmaları gösterdi Semih Nihal bulaşık yıkıyor falan diyordu. Seven uyarlamasında Nihale tembel demişti))). Tipik Semih bir öyle bir böyle @Maskeli Fedai

Semih için biraz iyi şeyler de dedi.. Damla hiç padişah olmayacak şehzade anesi gibi bizim adada tek kral olacak Semih var ama kötü kral dedi)))
Serkayı rezil etmiş ahahahaha :F gece tekrarını izlicem:F hee şu anlamadiğim alaçatı olayı neymiş? Serkay mı demiş alaçatıda görüşecez diye?

Yemek yeme mevzuunu engellemek için uğraştım (Semih tencere yıkadı dedim)disradan kötü gozukecegini biliyorsunudur. Bizimkiler semihin finale çıkmasi için yol hazırlıyor dedi. Efecan serkayin gazına çok geliyor ona diyorum konuş ama konuşmuyor aman aramız bozulmasın modunda diyor. Bayağı gömdu hatta en komiği hakan sordu en zorlandigin an ne dedi ayak kokusuyla uyumak dedi)) haka adını yazsaydiniz dedi nihalde ne yani serkay çünkü ayağı kokuyor mu diyecektim dedi. Herkes koptu

Bu tembel olmadığı anlamına gelmez oyunlarda da yatarak yemek hüpletiyordu)))

Serkayı rezil etmiş ahahahaha :F gece tekrarını izlicem:F hee şu anlamadiğim alaçatı olayı neymiş? Serkay mı demiş alaçatıda görüşecez diye?
Bu surf hocası falanmis gel hesaplaşalım demeye calsiyor.. Nihal turabi fanlarina oynuyor serkay bu tavırlarıyla ama atakan semt çocuğu atkan fanlari ona gider dedi

Bu surf hocası falanmis gel hesaplaşalım demeye calsiyor.. Nihal turabi fanlarina oynuyor serkay bu tavırlarıyla ama atakan semt çocuğu atkan fanlari ona gider dedi
Bu panorama kaç saat sürüyor? Dediğin yerleri ilk partta izledim 2.part yok:/
Mavi gömlekli bir çocuk var (25-27y) kesin o sensin dedim @beyazsoy :F nihalin dediklerine nasıl katıla katıla gülüyor :F
@Maskeli Fedai

Bu panorama kaç saat sürüyor? Dediğin yerleri ilk partta izledim 2.part yok:/
Mavi gömlekli bir çocuk var (25-27y) kesin o sensin dedim @beyazsoy :F nihalin dediklerine nasıl katıla katıla gülüyor :F
@Maskeli Fedai
Reklamları çıkarırsan iki saat sürüyor.. Bayağı esprili gülmeli program oldu)) ben de güldüğünden dikkat etmedim kendime)) ilk dakikalardaydi ayak kokma mevzuu. Çok şey söyledi yazsamm iki saat sürer zaten))

Bir semihci ablayla sen semihci için iyi şeyler söyledin farkında değilsin dedi Nihalle biraz tartıştılar)))

Reklamları çıkarırsan iki saat sürüyor.. Bayağı esprili gülmeli program oldu)) ben de güldüğünden dikkat etmedim kendime)) ilk dakikalardaydi ayak kokma mevzuu. Çok şey söyledi yazsamm iki saat sürer zaten))

Bir semihci ablayla sen semihci için iyi şeyler söyledin farkında değilsin dedi Nihalle biraz tartıştılar)))
Yuklememişler siteye:( eglenceliydi. Yine tarz gıyınmıştı:X

Yuklememişler siteye:( eglenceliydi. Yine tarz gıyınmıştı:X
Normalde tarz giyinmez gömlek tasarim bir gömlek sadece hep elenmek için gösterildi jüri tarafından arkadaşları sevdiği için kurtarirdi. İkinci olmasına bakma sms gücüyle oldu.. Program çoğu yerde kontrolden kaçtı kim moderator kim konuk belli değildi

Nihal de bugün panorama da Semihin kişiliğini ortaya koydu. Damlaya gidip Nihal senin hakkında kötü düşünüyor dedi ve efecanin aile meselesi açması semihin insanların zaafını kulanip planlar kuran biri dedi

Ayrıca semihin pilavını yeme konusunda semihe gittim yemiyor musin dedim Semih yok ben yemeceğim dedi ondan sonra yedim dedi

@Forumdash @Maskeli Fedai @vadikızı

Nihal de bugün panorama da Semihin kişiliğini ortaya koydu. Damlaya gidip Nihal senin hakkında kötü düşünüyor dedi ve efecanin aile meselesi açması semihin insanların zaafını kulanip planlar kuran biri dedi

Ayrıca semihin pilavını yeme konusunda semihe gittim yemiyor musin dedim Semih yok ben yemeceğim dedi ondan sonra yedim dedi

Aynen öyle dedi bende izledimde vede nihal çok haklı

Bunu insanlara ölü balık gibi bakıyor fiziksel özelliklerle dalga geçen biri diyor :))))