Olabilir Kıbrıs oyunları çok kafmadan tutmuyorumGeçen hafta da çıktı ondan önce de Atakanla çıktı kaybetti![]()
Olabilir Kıbrıs oyunları çok kafmadan tutmuyorumGeçen hafta da çıktı ondan önce de Atakanla çıktı kaybetti![]()
Nihal kendisi neyse Semihi de öyle görüyor pek şaşırmamak lazımPanaromaya Nihal katıldı
Semih için dedikleri
Semih narsist biri asla anlaşmamak böyle biriyle
Atakan starteji kasmaktansa erkekçe çarpışmayı tercih ediyor bu daha ERKEKÇE
Dedi
Narsist biri olduğunu ben de çok ca dedim küçük dağları ben yarattım havası diyerek oradada demek Semih pek farklı gözükmüyorNihal kendisi neyse Semihi de öyle görüyor pek şaşırmamak lazım)))
Atakan ile Semih olayı farklı.Semih 6 ya 1 mücadele veriyor Atakan sadece Tuba ve Nagihan ile mücadele veriyor fark bu))
Kişi kendisindeki özelliği başkasında da görürmüş deyip kapatiyorum konuyuNarsist biri olduğunu ben de çok ca dedim küçük dağları ben yarattım havası diyerek oradada demek Semih pek farklı gözükmüyor
Hele son cümlesi fena gömdü semihi o lafın üstüne laf yok))) Semih strateji yapmasına gerek mi var zaten diğerlerini bir bir yollayacak
Bu mantığa göre yılana yılan diyen kesin yılan olmuş oluyor)))Kişi kendisindeki özelliği başkasında da görürmüş deyip kapatiyorum konuyu![]()
Ben güzelim ayağına ortalarda dolaşan biri narsistlikten bahsediyor ahahahBu mantığa göre yılana yılan diyen kesin yılan olmuş oluyor)))
İzlemek için hiç bi neden kalmadı reytingler düşecektir@DarkLeqenD da çok üzülecek birlikte oturup ağlarsınız artık.
Yunus'a bak sen adam Morgül'ü eledi ya la.![]()
Yanlış tespit Yılmaz'ın yapacak esprisi kalmamıştı artık ve sürekli boş boş aynı şeyleri konuşup gereksiz yere kafa şişiriyordu.İzlemek için hiç bi neden kalmadı reytingler düşecektir![]()
Ama yinede gulduren 2 kisiden biri idi Semih ve YılmazYanlış tespit Yılmaz'ın yapacak esprisi kalmamıştı artık ve sürekli boş boş aynı şeyleri konuşup gereksiz yere kafa şişiriyordu.Kendini de geri çekmişti zaten olaylardan kendine baraka yapmış takılıyordu orda
![]()
Panaromaya Nihal katıldı
Semih için dedikleri
Semih narsist biri asla anlaşmamak böyle biriyle
Atakan starteji kasmaktansa erkekçe çarpışmayı tercih ediyor bu daha ERKEKÇE
Dedi
Başlarda güldürüyordu evet ama sıkmıştı artık ya hem nereye kadar devam edecekti ki Survivor'da performansın yoksa gidersinAma yinede gulduren 2 kisiden biri idi Semih ve Yılmaz![]()
![]()
Bende izledim nihali çok tatlı ya ibs de sinir olurdum ama çok tatlı kızmış he
takımı hakkında dediklerine katılıyorum ama özellikle serkay ve semih için
dediklerine
Semih kötü olsa sosyal medyada fenomen olur muydu pekiBen ibs'de de tutuyordum kız kötü biri olsa her hafta arkadaşları kurtarmazdi özelikle seyirciyle diyologlari bayağı samimiydi
Aynen dediklerinin hemen hemen hepsi doğruydu ben burdan biri iki ekleme yaparım semihin neden gitmesine üzüldüğünü tam çözememiş bir de damla neden böyle şehzade annesi gibi davranıyor onu çözememiş..
Ben ibs'de de tutuyordum kız kötü biri olsa her hafta arkadaşları kurtarmazdi özelikle seyirciyle diyologlari bayağı samimiydi
Aynen dediklerinin hemen hemen hepsi doğruydu ben burdan biri iki ekleme yaparım semihin neden gitmesine üzüldüğünü tam çözememiş bir de damla neden böyle şehzade annesi gibi davranıyor onu çözememiş..
Tipik Semih hareketi hatırlarsan yılmaz morgule iltifat yapmıştı beni seviyor musun diye herkesi kafalama zayıf noktalarını yakalayıp damarında girme derdindeydi Nihale de çocuk sanmış)))Aynen öyle çözememiş hakan ile tuğba sanırım o sunucunun adı söyledi
güldü semih bana yaklaştı ilk gittiğimizde dedi ama ben efecanları istedim dedi
Nihal çocuk zatenTipik Semih hareketi hatırlarsan yılmaz morgule iltifat yapmıştı beni seviyor musun diye herkesi kafalama zayıf noktalarını yakalayıp damarında girme derdindeydi Nihale de çocuk sanmış)))
Bire bir tanıyıp semihin yaninda kalan kim var..))) Filimlerde kötü karakterleri daha çok seven kişiler var semihi de ondan seviyorlardir)))Semih kötü olsa sosyal medyada fenomen olur muydu peki![]()
Survivoru izlediğinden emin misin))) semihe verdiği ayarlar burda dominige yol olur)))Nihal çocuk zaten![]()
Murat ile dostluğu devam ediyordu sadece Kurre yüzünden yollar ayrıldı onun dışında bilemezsin kimsenin kötü olduğunuBire bir tanıyıp semihin yaninda kalan kim var..))) Filimlerde kötü karakterleri daha çok seven kişiler var semihi de ondan seviyorlardir)))
Semihin ayarları karşısında etkisi azdırSurvivoru izlediğinden emin misin))) semihe verdiği ayarlar burda dominige yol olur)))