Survivor 2016 40. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Panaromaya Nihal katıldı

Semih için dedikleri

Semih narsist biri asla anlaşmamak böyle biriyle

Atakan starteji kasmaktansa erkekçe çarpışmayı tercih ediyor bu daha ERKEKÇE

Dedi

Panaromaya Nihal katıldı

Semih için dedikleri

Dedi
Nihal kendisi neyse Semihi de öyle görüyor pek şaşırmamak lazım :))))

Atakan ile Semih olayı farklı.Semih 6 ya 1 mücadele veriyor Atakan sadece Tuba ve Nagihan ile mücadele veriyor fark bu :)))

Nihal kendisi neyse Semihi de öyle görüyor pek şaşırmamak lazım :))))

Atakan ile Semih olayı farklı.Semih 6 ya 1 mücadele veriyor Atakan sadece Tuba ve Nagihan ile mücadele veriyor fark bu :)))
Narsist biri olduğunu ben de çok ca dedim küçük dağları ben yarattım havası diyerek oradada demek Semih pek farklı gözükmüyor

Hele son cümlesi fena gömdü semihi o lafın üstüne laf yok))) Semih strateji yapmasına gerek mi var zaten diğerlerini bir bir yollayacak

Narsist biri olduğunu ben de çok ca dedim küçük dağları ben yarattım havası diyerek oradada demek Semih pek farklı gözükmüyor

Hele son cümlesi fena gömdü semihi o lafın üstüne laf yok))) Semih strateji yapmasına gerek mi var zaten diğerlerini bir bir yollayacak
Kişi kendisindeki özelliği başkasında da görürmüş deyip kapatiyorum konuyu :A

İzlemek için hiç bi neden kalmadı reytingler düşecektir :A
Yanlış tespit Yılmaz'ın yapacak esprisi kalmamıştı artık ve sürekli boş boş aynı şeyleri konuşup gereksiz yere kafa şişiriyordu. :A Kendini de geri çekmişti zaten olaylardan kendine baraka yapmış takılıyordu orda :F

Yanlış tespit Yılmaz'ın yapacak esprisi kalmamıştı artık ve sürekli boş boş aynı şeyleri konuşup gereksiz yere kafa şişiriyordu. :A Kendini de geri çekmişti zaten olaylardan kendine baraka yapmış takılıyordu orda :F
Ama yinede gulduren 2 kisiden biri idi Semih ve Yılmaz :A :A

Panaromaya Nihal katıldı

Semih için dedikleri

Dedi

Bende izledim nihali çok tatlı ya ibs de sinir olurdum ama çok tatlı kızmış he
takımı hakkında dediklerine katılıyorum ama özellikle serkay ve semih için
dediklerine

Bende izledim nihali çok tatlı ya ibs de sinir olurdum ama çok tatlı kızmış he
takımı hakkında dediklerine katılıyorum ama özellikle serkay ve semih için
dediklerine

Ben ibs'de de tutuyordum kız kötü biri olsa her hafta arkadaşları kurtarmazdi özelikle seyirciyle diyologlari bayağı samimiydi

Aynen dediklerinin hemen hemen hepsi doğruydu ben burdan biri iki ekleme yaparım semihin neden gitmesine üzüldüğünü tam çözememiş bir de damla neden böyle şehzade annesi gibi davranıyor onu çözememiş..

Ben ibs'de de tutuyordum kız kötü biri olsa her hafta arkadaşları kurtarmazdi özelikle seyirciyle diyologlari bayağı samimiydi

Aynen dediklerinin hemen hemen hepsi doğruydu ben burdan biri iki ekleme yaparım semihin neden gitmesine üzüldüğünü tam çözememiş bir de damla neden böyle şehzade annesi gibi davranıyor onu çözememiş..
Semih kötü olsa sosyal medyada fenomen olur muydu peki :A

Aynen öyle çözememiş hakan ile tuğba sanırım o sunucunun adı söyledi
güldü semih bana yaklaştı ilk gittiğimizde dedi ama ben efecanları istedim dedi

Aynen öyle çözememiş hakan ile tuğba sanırım o sunucunun adı söyledi
güldü semih bana yaklaştı ilk gittiğimizde dedi ama ben efecanları istedim dedi
Tipik Semih hareketi hatırlarsan yılmaz morgule iltifat yapmıştı beni seviyor musun diye herkesi kafalama zayıf noktalarını yakalayıp damarında girme derdindeydi Nihale de çocuk sanmış)))

Bire bir tanıyıp semihin yaninda kalan kim var..))) Filimlerde kötü karakterleri daha çok seven kişiler var semihi de ondan seviyorlardir)))
Murat ile dostluğu devam ediyordu sadece Kurre yüzünden yollar ayrıldı onun dışında bilemezsin kimsenin kötü olduğunu :A

Survivoru izlediğinden emin misin))) semihe verdiği ayarlar burda dominige yol olur)))
Semihin ayarları karşısında etkisi azdır :A