Kimse yok yani))))Murat ile dostluğu devam ediyordu sadece Kurre yüzünden yollar ayrıldı onun dışında bilemezsin kimsenin kötü olduğunu
Semihin ayarları karşısında etkisi azdır
Kimse yok yani))))Murat ile dostluğu devam ediyordu sadece Kurre yüzünden yollar ayrıldı onun dışında bilemezsin kimsenin kötü olduğunu
Semihin ayarları karşısında etkisi azdır
Tipik Semih hareketi hatırlarsan yılmaz morgule iltifat yapmıştı beni seviyor musun diye herkesi kafalama zayıf noktalarını yakalayıp damarında girme derdindeydi Nihale de çocuk sanmış)))
Nihal çocuk zaten
Atakan zıplatıyordu gönüllüleri ERKEKÇE "çe"ilePanaromaya Nihal katıldı
Semih için dedikleri
Semih narsist biri asla anlaşmamak böyle biriyle
Atakan starteji kasmaktansa erkekçe çarpışmayı tercih ediyor bu daha ERKEKÇE
Dedi
SerEfe için ne dedi?Aynen öyle çözememiş hakan ile tuğba sanırım o sunucunun adı söyledi
güldü semih bana yaklaştı ilk gittiğimizde dedi ama ben efecanları istedim dedi
Survivor Magazin müdürü olarak söylim, dün seni ekibimiz yakaladı. İznin olursa hbaer yapmak istiyorumŞu an kemik gözlük taktım kafama da kırmızı bandana geçirdim Yılmaz Morgül'ü yâd ediyorum. Türkiye bir değerini daha kaybetti yazıklaaar olsun
Atakan zıplatıyordu gönüllüleri ERKEKÇE "çe"ile
SerEfe için ne dedi?
Survivor Magazin müdürü olarak söylim, dün seni ekibimiz yakaladı. İznin olursa hbaer yapmak istiyorumhabersizce haber yapıp geçenmağdur edebiyatı yapmanı istememne diyorsun?
Doğru demiş Serkay için.. efeyi bikemicem acun ya ayar verdi ya da prodüktörü ayar verdi? Efe duruldu bi zaman sonra da dun yine azıttıne demedi ki serkay için dedi ki lider olmak istiyor ama başarılı olamıyor dedi sinsi dedi
efecana peki birşey demedi düşünemiyorlar dedi anlatmaya çalışıyorıum nihal çok
konuşuyorsun oluyor dedi
Doğru demiş Serkay için.. efeyi bikemicem acun ya ayar verdi ya da prodüktörü ayar verdi? Efe duruldu bi zaman sonra da dun yine azıttıefe gider zaferden sonra
Yemek yeme mevzuunu engellemek için uğraştım (Semih tencere yıkadı dedim)disradan kötü gozukecegini biliuordum. Bizimkiler semihin finale çıkmasi için yol hazırlıyor dedi. Efecan serkayin gazına çok geliyor ona diyorum konuş ama konuşmuyor aman aramız bozulmasın modunda diyor. Bayağı gömdu hatta en komiği hakan sordu en zorlandigin an ne dedi ayak kokusuyla uyumak dedi)) haka adını yazsaydiniz dedi nihalde ne yani serkay çünkü ayağı kokuyor mu diyecektim dedi. Herkes koptuDoğru demiş Serkay için.. efeyi bikemicem acun ya ayar verdi ya da prodüktörü ayar verdi? Efe duruldu bi zaman sonra da dun yine azıttıefe gider zaferden sonra
Serkayı rezil etmiş ahahahahaYemek yeme mevzuunu engellemek için uğraştım (Semih tencere yıkadı dedim)disradan kötü gozukecegini biliuordum. Bizimkiler semihin finale çıkmasi için yol hazırlıyor dedi. Efecan serkayin gazına çok geliyor ona diyorum konuş ama konuşmuyor aman aramız bozulmasın modunda diyor. Bayağı gömdu hatta en komiği hakan sordu en zorlandigin an ne dedi ayak kokusuyla uyumak dedi)) haka adını yazsaydiniz dedi nihalde ne yani serkay çünkü ayağı kokuyor mu diyecektim dedi. Herkes koptu
Serkayin ayrıca semihe cevap veremediği sürekli alacatida görüşelim diye konuşmayı bitiriyor dedi. Semih bunları hep istediği yere çekiyor dedi.
Nihal gittikten sonra konuşmaları gösterdi Semih Nihal bulaşık yıkıyor falan diyordu. Seven uyarlamasında Nihale tembel demişti))). Tipik Semih bir öyle bir böyle @Maskeli Fedai
Nihal ise damla hiç iş yapmıyordu dedi
Semih için biraz iyi şeyler de dedi.. Damla hiç padişah olmayacak şehzade anesi gibi bizim adada tek kral olacak Semih var ama kötü kral dedi)))
Bu tembel olmadığı anlamına gelmez oyunlarda da yatarak yemek hüpletiyordu)))Yemek yeme mevzuunu engellemek için uğraştım (Semih tencere yıkadı dedim)disradan kötü gozukecegini biliyorsunudur. Bizimkiler semihin finale çıkmasi için yol hazırlıyor dedi. Efecan serkayin gazına çok geliyor ona diyorum konuş ama konuşmuyor aman aramız bozulmasın modunda diyor. Bayağı gömdu hatta en komiği hakan sordu en zorlandigin an ne dedi ayak kokusuyla uyumak dedi)) haka adını yazsaydiniz dedi nihalde ne yani serkay çünkü ayağı kokuyor mu diyecektim dedi. Herkes koptu
Serkayin ayrıca semihe cevap veremediği sürekli alacatida görüşelim diye konuşmayı bitiriyor dedi. Semih bunları hep istediği yere çekiyor dedi.
Nihal gittikten sonra konuşmaları gösterdi Semih Nihal bulaşık yıkıyor falan diyordu. Seven uyarlamasında Nihale tembel demişti))). Tipik Semih bir öyle bir böyle @Maskeli Fedai
Nihal ise damla hiç iş yapmıyordu dedi
Semih için biraz iyi şeyler de dedi.. Damla hiç padişah olmayacak şehzade anesi gibi bizim adada tek kral olacak Semih var ama kötü kral dedi)))
Bu surf hocası falanmis gel hesaplaşalım demeye calsiyor.. Nihal turabi fanlarina oynuyor serkay bu tavırlarıyla ama atakan semt çocuğu atkan fanlari ona gider dediSerkayı rezil etmiş ahahahahagece tekrarını izlicemhee şu anlamadiğim alaçatı olayı neymiş? Serkay mı demiş alaçatıda görüşecez diye?
Dokunulmazlık oyununda semihin yerine oynuyordu diger oyunlarda rahat etsin)) oyunlarda oynamaması taktik yoksa mecbur kaldığında 4kez oynadığı olabiliyorduBu tembel olmadığı anlamına gelmez oyunlarda da yatarak yemek hüpletiyordu)))
Bu panorama kaç saat sürüyor? Dediğin yerleri ilk partta izledim 2.part yok:/Bu surf hocası falanmis gel hesaplaşalım demeye calsiyor.. Nihal turabi fanlarina oynuyor serkay bu tavırlarıyla ama atakan semt çocuğu atkan fanlari ona gider dedi
Reklamları çıkarırsan iki saat sürüyor.. Bayağı esprili gülmeli program oldu)) ben de güldüğünden dikkat etmedim kendime)) ilk dakikalardaydi ayak kokma mevzuu. Çok şey söyledi yazsamm iki saat sürer zaten))Bu panorama kaç saat sürüyor? Dediğin yerleri ilk partta izledim 2.part yok:/
Mavi gömlekli bir çocuk var (25-27y) kesin o sensin dedim @beyazsoynihalin dediklerine nasıl katıla katıla gülüyor
@Maskeli Fedai
Yuklememişler siteyeReklamları çıkarırsan iki saat sürüyor.. Bayağı esprili gülmeli program oldu)) ben de güldüğünden dikkat etmedim kendime)) ilk dakikalardaydi ayak kokma mevzuu. Çok şey söyledi yazsamm iki saat sürer zaten))
Bir semihci ablayla sen semihci için iyi şeyler söyledin farkında değilsin dedi Nihalle biraz tartıştılar)))
Normalde tarz giyinmez gömlek tasarim bir gömlek sadece hep elenmek için gösterildi jüri tarafından arkadaşları sevdiği için kurtarirdi. İkinci olmasına bakma sms gücüyle oldu.. Program çoğu yerde kontrolden kaçtı kim moderator kim konuk belli değildiYuklememişler siteyeeglenceliydi. Yine tarz gıyınmıştı
Nihal de bugün panorama da Semihin kişiliğini ortaya koydu. Damlaya gidip Nihal senin hakkında kötü düşünüyor dedi ve efecanin aile meselesi açması semihin insanların zaafını kulanip planlar kuran biri dedi
Ayrıca semihin pilavını yeme konusunda semihe gittim yemiyor musin dedim Semih yok ben yemeceğim dedi ondan sonra yedim dedi
@Forumdash @Maskeli Fedai @vadikızı
Semihcilerle yakında kavga edecek gibi)))Aynen öyle dedi bende izledimde vede nihal çok haklı
Bunu insanlara ölü balık gibi bakıyor fiziksel özelliklerle dalga geçen biri diyorNihal de bugün panorama da Semihin kişiliğini ortaya koydu. Damlaya gidip Nihal senin hakkında kötü düşünüyor dedi ve efecanin aile meselesi açması semihin insanların zaafını kulanip planlar kuran biri dedi
Ayrıca semihin pilavını yeme konusunda semihe gittim yemiyor musin dedim Semih yok ben yemeceğim dedi ondan sonra yedim dedi
@Forumdash @Maskeli Fedai @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?