Colayı olaya dahil ettiğin için soruyorum, memişin sms sıralamasını demiştim. Yoksa nihal elenecek kız değildiHayır acun başta ilk dokunulmazlık oyununda mudehale etmesi lazımdı centilmenlik dışı bukarak gizemi diskalifiye etmeliydi. şimdi Is sarpa sarınca mudehale etti ama geç kaldı bu saatten sonra oturup bizim gibi izleyecek))).. Zaten mudehale ettim diye iki kola verdi karşı guruba onları tutuyorum diye düşünmesinler diye)))
Haa ben orada mudehale ettigine emin değilim gönüller güçlensin diye yapmış olabilir ama zafer de gidebilirdi nihalin oylarının düşsün olması normal ilk oylamada da deselerdi giderdiColayı olaya dahil ettiğin için soruyorum, memişin sms sıralamasını demiştim. Yoksa nihal elenecek kız değildi
Nagihan garantiyede aldi. Digerleride yuzlesmiyorki gercek ortaya ciksinÜnlülerin ilk konseyinde büyük olay çıkacak gibi.Atakan'ın karşısında kaçacak delik arayacaklar.
Yüreğiniz yetiyorsa tavır alsanıza hadi ama yetmez tabii
Ünlüler..diziden dolayı bakamadım kim kazandı ödül oyunu
semih ne yaptı sayı aldımı
Bunlarda kafa yok ki doğru diyor mu sorgulasinlar.. Negihsns Sen atakanin seni kulandigina inaniyorsun niye atakan demedin de yattara dedin diye sormuyorlar.Bunlardada akil yokki, acaba nagihan dogru diyormu diye dusunmuyorlar
Atakan açık ara haklı negihanin söylediği yalan mantıken hatalı olmasını bırak çok kötü oynuyor oyunculuk sıfır))) insan bari vücut diline bakar inanmaz. Konseyde her şey ortaya çıkar. Ama atakana iyi oldu sen iki ay birlikte gittiği kişileri satan kadını ayartirsan kadın da ilk fırsatta seni satar.. Bu kurbağa akrep hikayesine döndü resmen) (turabi de anlatmıştı). Akrep ilk fırsatta atakani soktu)))Fragmana göre atakan nagihana yattarayi söyletmemis yani nagihan yalan söylüyor galiba ama atakanin arkasindan konustuklari icin kim hakli götemiyoruz adamin yüzüne konussalar o da yorumunu yapsa anlariz kim hakli ama atakan nagihan takimi düsünse yattarayi söylerdi diyor yani atakan hakli gibi görünüyor bu durumda
@beyazsoy bile atakani hakli bulduguna göre atakan kesin haklidir herhalde
Bunlarda kafa yok ki doğru diyor mu sorgulasinlar.. Negihsns Sen atakanin seni kulandigina inaniyorsun niye atakan demedin de yattara dedin diye sormuyorlar.
@beyazsoy aynen ama atakan hakliligini ispatlarsa bu olaydan baya bir oy toplar gibi geliyor bana sampiyonluga bir adim daha yaklasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?