Satmadı da satsa ne olacak kendine zararlı Nihale zararı yok bu işin)). Ama yine semihe en mantıklı cevaplar gizemden geliyor (nihalden bir şey kapmış kız)Semih sende olmazsan içimde kalacak bari gazımızı alıyorsun helal Reis
@beyazsoy sen Memicine bak kız en yakın arkadaşını sattı ahahah![]()
Zafer efendi oyun kazandı geldi Semihe laf attılar Semihte daha paso saldırdı onlaraSatmadı da satsa ne olacak kendine zararlı Nihale zararı yok bu işin
)). Ama yine semihe en mantıklı cevaplar gizemden geliyor (nihalden bir şey kapmış kız)
Senn damlaya çak.. Kız Nihale karşı şehzade annesi gibi kabariyor semihe iki laf etmedi)))
Dedim ya iki gurup biri birini kopyası gönüllerde düzgün biri yok yesinler birbirini))))Zafer efendi oyun kazandı geldi Semihe laf attılar Semihte daha paso saldırdı onlara![]()
Semih beyin ameliyatı yapamıyor hep elinde patlıyor memici yolsaydi ameliyat olacaktı ama şimdi bu beyin yoksunu gurup kendi kendilerine beyin ameliyati yapıyor )))@beyazsoy Atakan senin dediğini dedi.Semihin beyniyle savaşamıyorlar dedi.6 kişi 1 kişinin üzerine falan yürüdü dedi
Semih beyin ameliyatını gönüllülere yaptı bile![]()
Mehmetle Yattarayı kafaladıMehmet ve Yattara Nagihan' yılanının oyununa gelerek büyük bir hata yaptınız geçmiş olsun neyse Atakan hepinizi yollayacak tek tek.
Mehmet safı ne var ne yok anlattı Nagihan'a. ss
Şükunu verdimSemih beyin ameliyatı yapamıyor hep elinde patlıyor memici yolsaydi ameliyat olacaktı ama şimdi bu beyin yoksunu gurup kendi kendilerine beyin ameliyati yapıyor )))
Acun mudahale etmese iyiydiSemih beyin ameliyatı yapamıyor hep elinde patlıyor memici yolsaydi ameliyat olacaktı ama şimdi bu beyin yoksunu gurup kendi kendilerine beyin ameliyati yapıyor )))
Ünlülerin ilk konseyinde büyük olay çıkacak gibi.Mehmetle Yattarayı kafaladı
Şükunu verdim
Yani beğendim anlamında![]()
Hayır acun başta ilk dokunulmazlık oyununda mudehale etmesi lazımdı centilmenlik dışı bukarak gizemi diskalifiye etmeliydi. şimdi Is sarpa sarınca mudehale etti ama geç kaldı bu saatten sonra oturup bizim gibi izleyecek))).. Zaten mudehale ettim diye iki kola verdi karşı guruba onları tutuyorum diye düşünmesinler diye)))Acun mudahale etmese iyiydi![]()