Survivor 2016 39. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Semih Acuna ilk okul çocuğu gibi şikayet ediyor duruyor))) acun anlasın kardeşim diyor yine algı peşinde))). La oğlum anlamamak için niye bu kadar ugrasiyorusun))

Zafer modellik yarişmasıana katılmış biliyonuz mu:F Eski hali şu halinden daha iyiymiş:A

Semih sende olmazsan içimde kalacak bari gazımızı alıyorsun helal Reis

@beyazsoy sen Memicine bak kız en yakın arkadaşını sattı ahahah :A
Satmadı da satsa ne olacak kendine zararlı Nihale zararı yok bu işin)). Ama yine semihe en mantıklı cevaplar gizemden geliyor (nihalden bir şey kapmış kız)
Senn damlaya çak.. Kız Nihale karşı şehzade annesi gibi kabariyor semihe iki laf etmedi)))

Satmadı da satsa ne olacak kendine zararlı Nihale zararı yok bu işin
)). Ama yine semihe en mantıklı cevaplar gizemden geliyor (nihalden bir şey kapmış kız)
Senn damlaya çak.. Kız Nihale karşı şehzade annesi gibi kabariyor semihe iki laf etmedi)))
Zafer efendi oyun kazandı geldi Semihe laf attılar Semihte daha paso saldırdı onlara :A

Mehmet ve Yattara Nagihan' yılanının oyununa gelerek büyük bir hata yaptınız geçmiş olsun neyse Atakan hepinizi yollayacak tek tek. :A

Mehmet safı ne var ne yok anlattı Nagihan'a. ss

@beyazsoy Atakan senin dediğini dedi.Semihin beyniyle savaşamıyorlar dedi.6 kişi 1 kişinin üzerine falan yürüdü dedi :A

Semih beyin ameliyatını gönüllülere yaptı bile :A
Semih beyin ameliyatı yapamıyor hep elinde patlıyor memici yolsaydi ameliyat olacaktı ama şimdi bu beyin yoksunu gurup kendi kendilerine beyin ameliyati yapıyor )))

Bu nagihanda ne yapmaya calisiyor anlamadim simdi de tigbaya saydiriyor :F

Mehmet ve Yattara Nagihan' yılanının oyununa gelerek büyük bir hata yaptınız geçmiş olsun neyse Atakan hepinizi yollayacak tek tek. :A

Mehmet safı ne var ne yok anlattı Nagihan'a. ss
Mehmetle Yattarayı kafaladı :A

Semih beyin ameliyatı yapamıyor hep elinde patlıyor memici yolsaydi ameliyat olacaktı ama şimdi bu beyin yoksunu gurup kendi kendilerine beyin ameliyati yapıyor )))
Şükunu verdim :A

Yani beğendim anlamında :A

Acun mudahale etmese iyiydi:A
Hayır acun başta ilk dokunulmazlık oyununda mudehale etmesi lazımdı centilmenlik dışı bukarak gizemi diskalifiye etmeliydi. şimdi Is sarpa sarınca mudehale etti ama geç kaldı bu saatten sonra oturup bizim gibi izleyecek))).. Zaten mudehale ettim diye iki kola verdi karşı guruba onları tutuyorum diye düşünmesinler diye)))