Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Oyyy cnm gizem yaa
Semih napsin Kurre'den o kadar bıktı ki @Harunnn60

Semih şevhet konusunu da hemen anladı. Atakan da dedikoducu biri oldugunu anlamişti bi anda
acun bunlara fısıldıyor bildiğin

Aha aha aha Semih ayar verdi acun))). @Maskeli Fedai o kadar yazdım. Yanlış yaptı. Memicin babası semihi görmesin diye ama semihi bunda bile savunan vardı Allah kralı affetmez ama umarım Allah Affeder kıraldan çok kuralcı olanlarai))))

Yılmazla nagi uzaklar kaç bölümdür. Bi yılmaz hastalandiğinda yanındaydı.

Bu şehvet konusunda semihi savunanlar oldumu
Tabi ya kaç gündür birilerine laf anlatamadim yine)))) kendi kızınız yerine koyun dedim olmadı yok başka maada kulandı dediler (aşırı istek manasında) bu olmadı yok güzelik yarışmasına katılmış (ne alakaysa varsa güzelik yarışmasını izleyen şehvet duyar) neyse acun ayar veridide kurtdum)))

Yoo adam dedi ben güzelim falan diyordu eşleştirdim diye))) Birde tek o kkalmıştı dedi işte ondan uymasa da eşleştirdim

Bunun başka manası olamaz güzellik yarışmasına katıldı diye öyle olmasımı gerekiyor
allah allah bir bayan olarak bu duruma çok kızdım😡

Nagihan nasılda arkadaşını sattı diyecek birşey yok bu durumda

Yoo adam dedi ben güzelim falan diyordu eşleştirdim diye))) Birde tek o kkalmıştı dedi işte ondan uymasa da eşleştirdim
Hala savunuyorsun gerçek manasında kulanmış işte güzelik yarışmasına katılan da şehvet olmaz bu gerekçe bile sakat

@Forumdash Acun yine algıya başladı

Semihe neler neler dediler hırsız bile dediler tek ses etmedi şehvete hemen cevap.Şaşırmıyoruz

Hala savunuyorsun gerçek manasında kulanmış işte güzelik yarışmasına katılan da şehvet olmaz bu gerekçe bile sakat
Güzelim falan diyordu ya ondan dedim diye.Zaten kendisi de dedi eeşleştirmedim diye

Bu arada şehvet kelimesini bu kadar savundun adama hırsız dediler tek laf etmedin

Su semihi eleştirmek için ne yapması lazım ben çözemedim masum bir kıza iftira atar şehvetli der (bu laftan nereye laf gider yazmak istemiyorum ban almak istemem) adam oyun satar yine helal olsun denir. Ben çözemedim gitti (diğer kişilik özelliklerini saymıyorum)

Bu şehvet kelimesini kullanmak çok yanlış lafın nasıl çıkacağını bir bakmak lazım ayrıca bir takımda anlaşamadığın kişi filan olabilir ama oyun satmak yada hiç oyun oynamamak takımı zor durumda bırakmak bunlar olmamalıdır

Burdan şehvet çıkmaz her güzelim diyen(çirkinim diyen bir kız var mı dünyada) eğer bir erkek güzel bir kız görürse ve hoslanira karşıda şehvet oluşur. kızda şehvet oluşmaz. Semih güzele bakarak şehvet duymus olabilir o onu 'erkekligi' olur .. Sen bir kıza şehvetli dersen önüne gelenle yatan bir kız manası çıkar yahuu bunu neden savunuyorsun anlamıyorum acun bile ayar verdi sen hala savunuyorsun

Semihe fiziki darp uygularlar ses etmezsin yemek konusunda küçümseme yaparlar ses etmezsin hakaret falan ederler ses etmezsi.Adam hala niye bu takım için oyun oynasın kaldı ki oynamadığı bir oyunu nasıl satabiliyorlar orası ayrı mesele

Memiçi pek eşleştirmedim ona o kaldı onu dedim dedi zaten hala cümleleri çarpıtıyorsun

Oynamayarak sattı zaten