Tuğba yılmaz yunus
Yılmaz gitmez... Semih ve Yılmaz kankalıgını izlicez dahaAtakan her şeyini ortaya koydu bu adam daha ne yapsın Neyse Yunus ve Yılmaz'dan kurtulduktan sonra ünlüler için her şey daha iyi olacaktır.
Bana yılmaz gidecek gibi geliyor artık adayı karistramiyor (edanın son hali). Esprileri tükendi gulmeleri kesildi adadan çok hastanede.. Yunus oyunu kuralına göre oynuyor geçen cuma kavga çıkardı Acuna reyting getirdi acun yunusa sms desteği verecektirYılmaz gitmez... Semih ve Yılmaz kankalıgını izlicez daha
Kim tepki gösteriyor tam tersine daha da destekçi buluyor kendineTakımını satan Semih'e tepkiler çığ gibi büyüyor.
Semihle olacak olan sinerijisine saklıyordur doğru espirileri tükendi galiba bipten de yollamıyorlarBana yılmaz gidecek gibi geliyor artık adayı karistramiyor (edanın son hali). Esprileri tükendi gulmeleri kesildi adadan çok hastanede.. Yunus oyunu kuralına göre oynuyor geçen cuma kavga çıkardı Acuna reyting getirdi acun yunusa sms desteği verecektir
Kim tepki gösteriyor tam tersine daha da destekçi buluyor kendineTakımını satan Semih'e tepkiler çığ gibi büyüyor.
Senin Nihali Memiç bile sattıSemih yine salliyor kendi sanki başkasını düşünüyor tek ben kalacağım deyip duruyor birde konseyde gizem dostum falan diyor
Aşık abisi aşıkAtakan başkasına akıl vereceğine eline koluna bir hakim ol.
Adam ezberlemiş on tane espri yerli yersiz kulandı bitti bunda da komplo teorisi arama))) seyirci için de artık varlığı yokluğu bir oyunlarda hemen hemen hiç oynamıyor sms geleceğini de sanmamSemihle olacak olan sinerijisine saklıyordur doğru espirileri tükendi galiba bipten de yollamıyorlar
Nagihan uyanığıda bırak diyor kendisi kapacak dokunulmazlığı?Aşık abisi aşık
Aynen, nagi "biz" dese de Ezgi'nin almasını daha çok istiyordu.Nagihan uyanığıda bırak diyor kendisi kapacak dokunulmazlığı?