Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Böyle yaparsa hırsız diye düşündür yok turabi gibi dokunulmazlığı aldı halde yüreğini koysa o zaman kimse hakkında kötü düşünemez
Turabi de takım insandı ama burda adama yaptıkları kötülükler ortada))

Kaldı ki adam ilk bu dokunulmazlık patlak verdiginde oynayacaktı Serkaylar oynamıyorsun deyince tavrı cekti işte

Vay anasını neler olmuş
46 nedeniyle izlemedim yarın tekrarını izlemek farz oldu

Antilik yapmıyorum gördüğümü yazıyorum öyle olsa serkaylari elestirmezdim mesela serkay balığı önüne atarım dedi orada eleştirdim ilk olay da serkayi elestirdim

Yahuu adam yanlış yapıyor ben ne yapayım acun ayar üstüne ayar veriyor acun da mi anti semihci)))

En iyisini yapıyor benim gibi o da yoksa burda @beyazsoy dan bir ton laf yer.
Sen niye laf işitiyon
azlında bu sene daha iyi çok şey kaçırıyorsunuz söylim

Evet anti semihçi acun da
yine en iyi derecesi 2.cilik olur diyorum

Sen niye laf işitiyon
azlında bu sene daha iyi çok şey kaçırıyorsunuz söylim

Evet anti semihçi acun da
yine en iyi derecesi 2.cilik olur diyorum
Anti semihci olsa semihe şehveti ikinci manasında kullandın değil mi diye pas atmazdı.

Anti semihci olsa semihe şehveti ikinci manasında kullandın değil mi diye pas atmazdı.
Kullandın diyerek onaylatmış olmuyor mu?
çünkü montajları öyleydi
yoksa şehvetli demek tv dunyasında artık bir iltifat olarak kabul ediliyor. Sen mahallede oturan biri için de tabiki ki seni ayıplarlar

Kullandın diyerek onaylatmış olmuyor mu?
çünkü montajları öyleydi
yoksa şehvetli demek tv dunyasında artık bir iltifat olarak kabul ediliyor. Sen mahallede oturan biri için de tabiki ki seni ayıplarlar

Şehvetli demek iltifat mi)). Sexy demek ile şehvetli farklı kelimeler dediğim gibi şehvetli demek gözüne kestirdigiyle yatan biri demek sexy demek çok çekici demek

Ütopyaya acun bakmıyordu.. Adama düzeltme hakkı verdi yoksa rtukten kesin ceza alırdı. Şehveti çok istekli manasında kullandın değil mi Semih demediği kaldı.. Buradan da anlıyoruz maksat olaydan sıyrılmak ama Semih de o zeka nerde anlamadı.. Okan programda kadının için pok gibi dediği için kadına hakaretten ceza aldı bu laftan hayli hayli ceza alırdı acun

Şehvetli demek iltifat mi)). Sexy demek ile şehvetli farklı kelimeler dediğim gibi şehvetli demek gözüne kestirdigiyle yatan biri demek sexy demek çok çekici demek
Ben de tv dünyasında artık bu tur kavramlar insanlara olumlu sözlermiş gibi empoze edildiğinden artık önemi yok diyorum.

İşte acun suçu Semihe attı ama anlayamadı

Ben de tv dünyasında artık bu tur kavramlar insanlara olumlu sözlermiş gibi empoze edildiğinden artık önemi yok diyorum.

İşte acun suçu Semihe attı ama anlayamadı
Hayır üç dünyasında sexy lafı iltifaf şehvetli iltifat değildir tv dunyasinda

Suçu semihe atmadı suçtan Semih sayesinde kurtulayım dedi Semih kendini yakti.. Acun biz ikinci manasında anladık deyip kiviracak

Hayır üç dünyasında sexy lafı iltifaf şehvetli iltifat değildir tv dunyasinda

Suçu semihe atmadı suçtan Semih sayesinde kurtulayım dedi Semih kendini yakti.. Acun biz ikinci manasında anladık deyip kiviracak
Acuna kimsede sormuyor öyle analadın neden yayınladın

Acuna kimsede sormuyor öyle analadın neden yayınladın
Acun bunundan sıyrılmak için senin bir lafin yanlış anlaşıldı bu lafın cif manası var diyor( yanı diyor ki biz ikinci manayı anladık ama halk diğer manada anlamış diyor). Yanı acun diyor ki biz diğer manada anladık ondan yayınladık diyor sen de değil mi bizim anladığımız gibi kullandın şehvet kelimesini dedi ama Semih hayır güzelik için kullandım diyince bütün suç semihin üzerine kaldı ama acun da gerçeği söylemedi acunun montaj ekibi de Semih de eşit hatalı

Bakın sürekli semihe çalıyorsun diyenlere burada Acuna da çalıyorum kim hata yaparsa çalarım ayrım yol bende bazıları gibi)))