Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Evet is yok onlarda. Ona ragmen toplam galibiyetlerde daha bugun gönulluler bir oyun önde sadece.
İlk başlarda çok kötüydüler sanırsam ne zaman konulara baksam hep Ünlüler kazanıyordu Acun bunları birara konseyde Survivor tarihinin en kötü başlangıcı felan diyordu.

Birisi senin akraban için yemeği yerden yiyeceksin deyip fiziksel siddet ve küfür atsalar iftira atsalar ne dersin
İyi de ben sizin gibi serkayi korumuyorum ki serkay yanlış yaptı akılsızlık etti dedim.. Siz hala adamı savunuyor tt yapıyorsunuz bilmem anlatabildim mi.. Kiraldan çok kiralcılık iyi değil))

Semihin çalmak gibi huyu yoktur ama ters psikoloji yapıp kendini öne atmas vardır. Tüm okları kendine çekip sonunda masum çıkmak
"biz bunun gunahını aldık bea"

Tartistisdik konuyu ben delilikerimi koydum insnmiyorsan ki videosu olsa da inanmazsın o ayrı mesele çalmadı dersin bunu uzatmanın manası yok

Rtük cezayı keser herhalde böyle şeylere ceza kesiyordu bu aralar görmüştüm sanki.

Aaa ben tarafsızım beni karıştırmayın entrikalarınıza.
Olabilir ondan acun sert çıktı şimdi anladım rtuk korkusu))) okana için bir kadına pok gibi içi var diye kadını aşağılamaktan ceza kesmişti

Tartistisdik konuyu ben delilikerimi koydum insnmiyorsan ki videosu olsa da inanmazsın o ayrı mesele çalmadı dersin bunu uzatmanın manası yok
Düşüncelerini delil diye koyuyon mantığa for)))

Semih dayak yediğinde bilr çok güzel diyordu bunda mı takacak.Dedigim gibi Semih gidip oraya onlara koz verme pahasına coconat çalacak kadar salak degil akılsız değil.Ha kanıt yoksa suçlama düşer bunu en iyi senin bilmen lazım)))

Allah yardim etsin beyazsoya birileri aklina girmis anti Semihci oldu.sss Aklini caldilar normal dusunemiyor
Ama şimdi @beyazsoy böyle antilik yapmasa ben Semihin bu böburlerine daha çok öne cıkardım sanki
mesela utopyada tanıdıgım semih ile burdaki aynı.. beyazsoyun söylediği yanliş şeyi ütopyadaki izlediğim şeyle aynı şey değilse mecbur korumuş oluyorum. Eğer beyazsoy semihi savunsaydı forumda daha çok seveni olurdu

Allah yardim etsin beyazsoya birileri aklina girmis anti Semihci oldu.sss Aklini caldilar normal dusunemiyor
Yahuu muhafazakar insanların bir kadına şehvetli denmesini savunacaklar dese birisi inanmazdım Semih büyük adammış))))

Simdi izledim fragmani. Nagihan hala ortaligi karistirma derdinde. Yatarayi yazarim diyen kendisiydi, simdi tek atakanin fikriymis gibi söyledi. Mehmet ve yatarada inandi buna.
Atakana cephe almalari kendi zararlarina. Ama ben yakin zamanda yine bir araya geleceklerini dusunuyorum. Atakan nagihana guvenmemekte hakliymis

Yooo akın bunun sevgilisi yok mu dedi ben semihi savundum o manada kulanmadi diye.. Olay neyse bire bir yazıyorum kimseyi kotulemem
Ortalığı karıştırmaya çalışıyolar Hamza kötü bişey demedim bu fanlar çok fena.))