Survivor 2016 - 28. Bölüm Yorumları

Acun: Damla büyük bir adım attı sayın seyirciler )gördünüz mü :A)
Damla kazandı sayın seyirciler :F

Eee oynatmadılar kardeşim Nihalin lafına gelip.Serkay kadar kkonuşan yok orda adam çirkefin teki aylardır yatıyor
Nihal başlatmadı en sakin adam Ibrahim atar yaptı sonra diğerleri arkasından geldi. Semih her oyun kaybettiğinde sürekli konuşup arkadaşların moralini düşürüyor (oyun ici konuşmadan bahsetmiyorum) ve özelikle bak bunlar dokunulmazlık oyunlarında yapıyor geçen haftada Nihal hiç konuşmazken oyun kaybedince ezberlediği lafla Nihale saldirdi. şimdi ise hiç oynamazken tartışmaya girdi. Ve sürekli moral bozuyor konuşma ile kasıt bu. insan sinirlenir konuşur ama bir süre sonra susarsin Semih susmuyor

Gönüllüler kazandı Semih sus pus))))) kaybetseydi sürekli konuşurdu beni oynatmadiniz kaybettiniz diye bakalım şimdi ne konuşacak))))

Allah kahretsin ne güzel kavga gürültü çıkacaktı :bhr: Ünlüler konseyi hiç sarmıyor :T:

Şu tablonun rezilliğine bak. 7 kişi sevinirken diğer 2 si sinirden içi içini yiyiyor ve bunlara oy atılıyor.

Yine önce yapmişti ama yapma Allah aşkına:F senaryoydu pazar gününe bişey olmalıydı:F
Ne senaryosu yapma. acun bu kadar iyi senaryo yazıyor bir tane tv8de dizi tuttursun. gizem kendi itiraf etti özellikle oynamayacağım gücümü bireysel dokunulmazlığa saklayacağım dedi. dünkü hızlı kız yoktu bu oyunda. zaten her hafta supheliniyorlardi bu durumlar birikti birikti bugüne patladırlar işte

Semih kazandıklarına üzülmediyse adam değilim :F

Ne senaryosu yapma. acun bu kadar iyi senaryo yazıyor bir tane tv8de dizi tuttursun. gizem kendi itiraf etti özellikle oynamayacağım gücümü bireysel dokunulmazlığa saklayacağım dedi. dünkü hızlı kız yoktu bu oyunda. zaten her hafta supheliniyorlardi bu durumlar birikti birikti bugüne patladırlar işte
Yahu yine önde geldi kız:F

Senaryoydu tabi... Serkay diyor:gülerek geliyorlar"
Tuncik de ütopyada hep senaryoyu ifşa ederdi. Serkayın boş boğazlığı aynıntuncik:F

ust iste 3 dokunulmazlik kazanmak buyuk basari. en azindan unluler zayif halkalarindan olur. isin iyi tarafina baksinlar :)

Nihal başlatmadı en sakin adam Ibrahim atar yaptı sonra diğerleri arkasından geldi. Semih her oyun kaybettiğinde sürekli konuşup arkadaşların moralini düşürüyor (oyun ici konuşmadan bahsetmiyorum) ve özelikle bak bunlar dokunulmazlık oyunlarında yapıyor geçen haftada Nihal hiç konuşmazken oyun kaybedince ezberlediği lafla Nihale saldirdi. şimdi ise hiç oynamazken tartışmaya girdi. Ve sürekli moral bozuyor konuşma ile kasıt bu. insan sinirlenir konuşur ama bir süre sonra susarsin Semih susmuyor
İyi ediyor anladın mı iyi ediyor.Bu şeytanlara az bile hele o Serkay yok mu ah ah