Survivor 2016 - 28. Bölüm Yorumları

Acun oyun öncesi Yılmaz Morgül ile konuşurken arka planda Kurtlar Vadisi Terör tanıtım müziği çalıyordu.

Oyun sizde başlamış.. bizim avrupa yayınında daha eşleşmeler yapılıyor.

Antici olmuşun hemen şaşırtıcı
Şaşırtıcı değil. Birini en başta destekliyorum diye sonuna kadarda desteklicem diye bir şey yok. İlk haftalarda hareketlerine sempati duyup destekliyordum ama ne oyun kazanıyor nede karakteri var. Somurtmaktan başka ne yapıyor? Ve son olarak şu an bilerek oyun vermesi irrite oldum. Bunuda 2. Kez açıklıyorum dahada sormayın Kerimoğlunu destekliyodun şöylede böylede diye. Şu an tek duruşunu beğendiğim Memiç var kendini bozmadığı sürece sms de desteklerim her türlü.

Adamin morali bozuldu o kadar olsun sonuçta karşı da atakan var ytuba ozay değil

Serkay: doktordun simdi avukat mi oldun otur yerine küçük enişte)))))
Come onnnnnnn:F yapma abicim yaa Serkay'ı yenildiği için savunuyormusun? Yenilecekti o kadar laf söz etmeselerdi. Resmen bu senaryo. Neymiş yarişa gülerek gelmişler :F böyle saçma bahane mi olur tartişmak için:F ne b*k yiyerek geleceklerdi? Ağlayarak mı :F(konu serkay olunca ağzımı bile bozasım geliyor, Allah'tan yazıyorum:X)

Atakan çok etikçi ya karşı takımın kavgasını aç kurtlar gibi neseyle bekliyor yazık yarışma sonrası çıkıp yine etik dersi verecek bize)))

Come onnnnnnn:F yapma abicim yaa Serkay'ı yenildiği için savunuyormusun? Yenilecekti o kadar laf söz etmeselerdi. Resmen bu senaryo. Neymiş yarişa gülerek gelmişler :F böyle saçma bahane mi olur tartişmak için:F ne b*k yiyerek geleceklerdi? Ağlayarak mı :F(konu serkay olunca ağzımı bile bozasım geliyor, Allah'tan yazıyorum:X)
Gizli Semih hayranlığın yine debresti. Semih dün neler söyledi ilk hafta gizem benim için bireysel dokunulmazlık önemli diyerek niyetini belli etti. bu ikiliyi bugün savunan sonra adelet diye konuşmasın)))

Semih her yarışmada problem çıkarıyor sonra serkaya çok konuşuyor diyor)))

Gizli Semih hayranlığın yine debresti. Semih dün neler söyledi ilk hafta gizem benim için bireysel dokunulmazlık önemli diyerek niyetini belli etti. bu ikiliyi bugün savunan sonra adelet diye konuşmasın)))
Semih için gizli hayranlığım olabilir. Eskisi gibi tutmuyorum ama Gizem'i savunmam hayranlık deme(bööögghh)... en nefret ettiğim isim survivorda:X sadece serkay'ın yaçptiğini söylüyorum sen de biliyorsun, geldin eften püften bahaneyle savunuyorsun:F

Semih için gizli hayranlığım olabilir. Eskisi gibi tutmuyorum ama Gizem'i savunmam hayranlık deme(bööögghh)... en nefret ettiğim isim survivorda:X sadece serkay'ın yaçptiğini söylüyorum sen de biliyorsun, geldin eften püften bahaneyle savunuyorsun:F
Serkayi sürekli eleştirmiş biriyim sevdiğimi söyleyemem bana uzak biri ama sevmesemde haklı olduğu yerde söylerim

Forum İstatistikleri

Konular
176,264
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs