Iyy gönüllüler kazanırsa Damla kazanmış olcak Acun nasıl övgüler düzer Damlasınaaaayenilirse Serkay çıkacakmiş
o kazanırsa sevinç völümünü zaplıcam:/
Aynen o yuceltmeyi merak etmiştimAcun damlaya söz hakkı veririken yüceltti Nagihanı 2 kere yendin diyerek.
Gizem M her oyunda 2-3 sayı alıyor bugun Nagiye karşı geriden gelip yendi söz hakkı bile vermedi.
birde Damla ile konuşurken gözlerinin içi güldü resmen espri yapmadan edemedi.
![]()
ilgi görmücek gibide değil.Aynen o yuceltmeyi merak etmiştimBariz ilk haftadan Acun'un damlaya olan ilgisini gördüm
o yuzden gucığım kıza
![]()
Şaka yapıyorum begenmiyon şakayı geri alıyorum beğenmiyorsun. Sana ne yapacagimi şaşırdım)))@beyazsoy dalga mi geciyorsun benle![]()
Güzel kızları kıskanıyorsunuz.. Acun ne yapsın negihana mi şaka yapsın siz olsanız kime şaka yaparsınız)))Aynen o yuceltmeyi merak etmiştimBariz ilk haftadan Acun'un damlaya olan ilgisini gördüm
o yuzden gucığım kıza
![]()
Dışı kadar içe de önem verseilgi görmücek gibide değil.![]()
Gizem çok geriden geldi.. Semihe de Arakani yeniyordun dedi.. Gizemin kazanması şansdiAcun damlaya söz hakkı veririken yüceltti Nagihanı 2 kere yendin diyerek.
Gizem M her oyunda 2-3 sayı alıyor bugun Nagiye karşı geriden gelip yendi söz hakkı bile vermedi.
birde Damla ile konuşurken gözlerinin içi güldü resmen espri yapmadan edemedi.
![]()
Ona da yapsın, onun da duyguları varGüzel kızları kıskanıyorsunuz.. Acun ne yapsın negihana mi şaka yapsın siz olsanız kime şaka yaparsınız)))
Şaka mi yapiyon))). İnsanın içinden gelmez sonuçta acun da bir insan)))Ona da yapsın, onun da duyguları var![]()