Survivor 2016 24. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nagihan'a nazar değdi, o kaybederse takımın kazanması imkansız. :(

Damlam kazandi ve gönüllüler kazandi tebrikler :D

Bu ünlülerde beyin düşmesi var)) hangi akla nagiyi sectiniz kız 3oyun kaybetti hadi yattarayi saymıyorum

Semih ile gizem çamur oyununda başarılı oldu sizce neden)))))

Acuna çamur atmışlar adagssdaha:F oysa uyarmıştı:A

Nagihanı nasıl yenmeyi başardın damla? O çokmiyi bi yarişmacı onu nasıl yenebildşn Acuuuuuunnnnnn acunnnnnn:F

Iyy gönüllüler kazanırsa Damla kazanmış olcak Acun nasıl övgüler düzer Damlasınaaaa:F yenilirse Serkay çıkacakmiş:( o kazanırsa sevinç völümünü zaplıcam:/
:F Acun damlaya söz hakkı veririken yüceltti Nagihanı 2 kere yendin diyerek. :F Gizem M her oyunda 2-3 sayı alıyor bugun Nagiye karşı geriden gelip yendi söz hakkı bile vermedi. :D birde Damla ile konuşurken gözlerinin içi güldü resmen espri yapmadan edemedi.:F

:F Acun damlaya söz hakkı veririken yüceltti Nagihanı 2 kere yendin diyerek. :F Gizem M her oyunda 2-3 sayı alıyor bugun Nagiye karşı geriden gelip yendi söz hakkı bile vermedi. :D birde Damla ile konuşurken gözlerinin içi güldü resmen espri yapmadan edemedi.:F
Aynen o yuceltmeyi merak etmiştim:A Bariz ilk haftadan Acun'un damlaya olan ilgisini gördüm :F o yuzden gucığım kıza:F

Gizem çok geriden geldi.. Semihe de Arakani yeniyordun dedi.. Gizemin kazanması şansdi

@beyazsoy degisik bir saka yapmissin bj nasil saka dedim sende sakayi geri aldim diyorsun saka geri alinir mi hic :F