Survivor 2016 20. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cuma da survivor var artık:X Bak dedim sana @beyazsoy acun beni takip ediyor:F perşembeye ne kaldı:X acun perşmbeye de koyacak:A
Laaa sen neyin keyfini yaşıyon böyle:F sen açmadın mı haber? Starda bitecek netflixe geçecek diye? Senin elin böyle habere gittiyse bu yalanlamaya kim inanır? Sığındıkları şey de 5 reyting şey:X o güne sağlam bişey gelseydi napacaklardı? Acun keşke survivoru koysa o güne:X

Ünlüler SMS Sıralaması
1 ) Atakan
2 ) Yattara
3 ) Yılmaz Morgül
4 ) Eda
5 ) Ezgi
6 ) Tuğba
7 ) Yunus
8 ) Mehmet
9 ) Ebru
10 ) Seda
#Survivor

Ebru elenmiş @Forumdash doğru tiyo almış

10) Seda
9) Ebru
8) Mehmet
7) Yunus
6) Tuğba
5) Ezgi
4) Eda
3) Yılmaz
2) Yattara
1) Atakan

Adaylar: Tuğba ve Ebru! 3. aday kim olacak?

Eda kim ya 4. olmuş güzel desen değil oyunlarda aman aman değil ilginç.:D

Acun programı bölmüş birinci olmak için
" survivor adaya kim veda edecek" diye bir program yapımış

Bu hafta Yattara 1.olabilir diye düşünmedim değil, hem oyunlarda çok iyiydi hem de Yılmaz'la kavgası ona +sms olarak döner diye düşündüm. Neyse yanıldığıma sevindim Atakan kitlesini oluşturmuş finaldeki bir koltuk bizim artık. :Z

Yattara ikinciliği bırakmaz artık inanılmaz yarışıyor son zamanlarda ve karakteri de çok iyi.

Yılmaz'a gülmek için sms'e yüklenmiş millet. :F

Eda gerilemiş daha da düşecektir bence bu sıralama bile fazla ona. :A

Yunus ve Mehmet düşmüşler.

Ebru'ya elveda diyebiliriz.

@beyazsoy o adam haftalik listede atakan 6. demis ama sen öyle demedin ayrica o liste sokak sanatinin paylastigi listeyse o da yanlis bir liste ve sana tavsiyem öyle her sayfanin paylasitgina inanma yarin acunn.com istatistigi yenileyince bakariz atakan 6.miymis degil miymis :D ayrica yorumlarindan da atakana biraz takmissin gibi görünüyor kabul et bence bunu :F