Survivor 2016 20. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaferin koordinasyonu sıfır adam hep atışlarda kaybediyor zaferin düşmesi kadar normal bir şey yok kızlar sürekli gülüyor hepsi numara mı neyse

Ebrunun gitmesi hakında kurgu senaryosu bekliyorduk senden)))
Acun beni takip ediyor, senle tartişmamızdan sonra benin ebru gidecek dediğim postumu görmüş beni yanılmak istemiş:F (doğru söyle pompyden bile iyiym ama:A)

Arakani gömdüler yine adamin haşatı çıktı bu hafta topu topu bir kaç oyun kazandı
@beyazsoy bazen o kadar komik yorumlar yapiyorsun ki cok gülüyorum bu mesajini özellikle alinti yaptim simdi cevap veriyorum atakan bu hatfa tek tekde 7 oyuna cikmis ve 5 ini kazanmis buna bugün oynadigi sembol oyununu da eklersek 8 de 5 oluyor ve ikili oynadiklari oyunlarda da 6 da 4 yapmis yani toplamda 14 oyuna cıkmıs ve 9 unu kazanmis yani topu topu bir kac oyun aldi dedigin adam ciktigi oyunlarin yarisindan fazlasini kazanmis en azindan :F ben atakani desteklemiyorum ama hakedene hakkini veririm 2 gündür adam sanki hep kaybediyormus gibi konusuyorsun :D

Acun finale Damlayı mı götürecek ne? Hep gözüme sokar gibi gösteriliyor. Dikkat çekici montaj yapılıyor ona(b)

Damla Survivor tarihinin en güzel yarışmacısı bence :) Çok ama çok tatlı :bhr:

Acun beni takip ediyor, senle tartişmamızdan sonra benin ebru gidecek dediğim postumu görmüş beni yanılmak istemiş:F (doğru söyle pompyden bile iyiym ama:A)
Pompy'nin eline kimse su dokemz adamın hakkını yiyemeyiz))) sana yardımcı olayım acun takımları dengelemek için ebruyu yolluyor malum takımlar ne kadar yakın olursa o kadar çok kafa kafaya oluyor daha heyecanlı oluyor

Pompy'nin eline kimse su dokemz adamın hakkını yiyemeyiz))) sana yardımcı olayım acun takımları dengelemek için ebruyu yolluyor malum takımlar ne kadar yakın olursa o kadar çok kafa kafaya oluyor daha heyecanlı oluyor
Ebru mu uzaktırıyor gruplari(b)

@beyazsoy bazen o kadar komik yorumlar yapiyorsun ki cok gülüyorum bu mesajini özellikle alinti yaptim simdi cevap veriyorum atakan bu hatfa tek tekde 7 oyuna cikmis ve 5 ini kazanmis buna bugün oynadigi sembol oyununu da eklersek 8 de 5 oluyor ve ikili oynadiklari oyunlarda da 6 da 4 yapmis yani toplamda 14 oyuna cıkmıs ve 9 unu kazanmis yani topu topu bir kac oyun aldi dedigin adam ciktigi oyunlarin yarisindan fazlasini kazanmis en azindan :F ben atakani desteklemiyorum ama hakedene hakkini veririm 2 gündür adam sanki hep kaybediyormus gibi konusuyorsun :D

Adam bu haftaya girerken birinciydi istatistlikte şimdi 6. Komik olan bu sanırım.. Atakan illa zayıf rakipleri kazanacak finallerde hep gömüldü

Yattarayı da tebrik ederim. Semihin dediği gibi ibo demorilize mi oluyor ne? Elini bike sildi:/

Ebru mu uzaktırıyor gruplari(b)
Hayır ebru kazanınca ünlüler hep kazanıyor ama Tuğba kaybediyor.. Tuğba kaybedince gönüllüler ünlülere yaklaşıyor.

Yanı iki takımın denk olabilmesi için ebrunun gitmesi lazım yoksa ebru daha çok ortalığı karıştırdığı gerçek

@beyazsoy arkadasim nerde 6. ya sen hangi listeye bakiyorsun 3-4 tane oyun kaybetmekle 1.likten 6.liga mi düsülür sen bana o listeyi bana bir gösterde bende göreyim :F finallerde hep gömülüyor diyorsun da bir kere yenildi bu hafta ve sanssizlikla kaybetti onu da kaybettigi diger oyunu da atisla kaybetti her neyse bunlari kaybetse bile 6.liga düsemez bana o listeyi göster lütfen :F