Nihali taklit etti kendi adasindakilerin de dedikodusunu yapıyormuşDamla ne yapıyor, karıştırıyorsun herhalde?
Nihali taklit etti kendi adasindakilerin de dedikodusunu yapıyormuşDamla ne yapıyor, karıştırıyorsun herhalde?
Nolmuş ki at gibi hatun.@Billy Kane sen bu Nagehani nasil begendin ?
Bizimkiler nihal kazanınca kahkaha attı.Nihal hırslı olunca yapıyor dediğim gibi. @Billy Kane
Şu an göze Semih çarpıyor, Damla pek değil. Yani kalabalığa bakarak söylüyorum bunu, ilk oylamada Semih çıkar potaya.Nihali taklit etti kendi adasindakilerin de dedikodusunu yapıyormuş
Semihin faninin olduğunu biliyorlar kimse yazmaz kendileri de gidebilirŞu an göze Semih çarpıyor, Damla pek değil. Yani kalabalığa bakarak söylüyorum bunu, ilk oylamada Semih çıkar potaya.
Hiç sorun değil, dün semih ormanda bi köşede bi kızla konuşuyordu. O final garantisi almiş gibi güldüŞu an göze Semih çarpıyor, Damla pek değil. Yani kalabalığa bakarak söylüyorum bunu, ilk oylamada Semih çıkar potaya.
Şu son oyuna başlamadan.Ezgi kazandi
@Yiğitt ne zaman dedi ben duymadim
Streoid basmış olabilr bence. Yoksa bu kadar spor yapan insan biraz oyun kazanırdı yani.Şok şok şok steroid'ten koşamayan serkan eriyince koşacakmiş