ne alaka her sevineni turabiyle örneklicekseniz işimiz var.Atakan ayni TurabiYine kaybettik
![]()
ne alaka her sevineni turabiyle örneklicekseniz işimiz var.Atakan ayni TurabiYine kaybettik
![]()
Atakan bugün kendini bitirdi ikisini tek geçecek atakan ve negahandi ikisinde kişilikten kaybetti .Görünüşe göre forumda da şuan Semih popüler gibi.Ondan sonrada Nihal.
![]()
Atakan ne yaptı ben kaçırdım orayı?Atakan bugün kendini bitirdi ikisini tek geçecek atakan ve negahandi ikisinde kişilikten kaybetti .
Atakan : umut fakirin ekmeği artık gönüllüler umutlarını yerler dedi. Negehan benzerler şeyler dediAtakan ne yaptı ben kaçırdım orayı?
Nagehan orada biz yiyeceğiz dedi onu duydum çok ayıptı bence. Karşı taraf aç orada. Yemek yani bu sonuçta kutsal bir şey.![]()
Hmm ayıp olmuş gerçekten.Atakan : umut fakirin ekmeği artık gönüllüler umutlarını yerler dedi. Negehan benzerler şeyler dedi
Evet Serkan çok pasif kaldı.Tamam Atakan'ın orada Gizem'e laf atması gereksizdi ama ondan başka daha itici tipler var o adada.
Ünlüler hak etti bu oyunu.
Gönüllüler barakalarını yapsa daha iyi anlaşabilir.
Serkan kendini öne çıkaramadı daha, Nihal'de sürekli ağlamalı.![]()