Maskeli Fedai
Favori Üye
Var mı ben göremiyorum yardımcı ol))Semihin hiç mi iyi yanı yoktu.
Durduk yere 2milyon niye desin kime ne faydası var.. Ben 2milyon lafını duyunca oy mu atacagim)))Ne demesini bekliyordun20bin mi?
Tahrik eder derler hep ilk lafı onlar küfür atarak derlerVar mı ben göremiyorum yardımcı ol))
Tahrik eder aşağılar kendini üstün görür. Fitne çıkarır kulis yapar dokunulmazlikta sakatim diye kaçar büyüklerine (yunusa) haddini bil der.. Kendisiyle hiç uğraşmayan ibonun fiziksel özelliğiyle dalga geçer.. Kindar.. Aklıma iyi bir özeliği gelmiyor
Tahrik eder derler hep ilk lafı onlar küfür atarak derler
Kulis yapmayan tek adam.Konseyde Atakanın ve digerlerinin suratına cat çat fiye söyler gerekenlerj operasyonları
O büyüklerine kimler ne hakaretler etti.Ona dedikoducu diyen birine ciçek mi atacaktı
İbo ona kol hareketi yapar küfür atar dalga geçer
Semih etkiye tepki yaptı hep
20 bin dese ay yazııık lan diyip oy mu atacanDurduk yere 2milyon niye desin kime ne faydası var.. Ben 2milyon lafını duyunca oy mu atacagim)))
Kulisi hepsi yaptıKulis bal gibi yaptı yataraya gidip neden ezgiyi yazması gerektiğini anlattı bu kulis değil de ne))
Fitne yaptığını kaç kez konseyde şahit olduk nagihanin yunusa dediği lafı konseyde diyerek ikilinin arasını bozmaya çalıştı.
Semih tahrik ederek iki kişiyi teker teker yolladı yahuu)))
Neyse ölünün arkasından kötü konuşulmaz.. Güle güle semih))
5bin fani var demedim twitterda 250bin tweet atana o kadar kişi var dedim.. 250bin rakamına kanıp waaw diyen oluyor demeyin diyorum. Semihin fanlari fanatik sadece.. Sadece 6bin kişi 10sms atsa 60bin eder damala ya gelsin 100bin 40binde nagihan alsana500binlira))20 bin dese ay yazııık lan diyip oy mu atacanniye 20 bin diyip yapımı gömsün? 2 milyon oy geliyor diyip övmek varken
![]()
Bu arada yarişmayı 18 bi kişi izliyor sanırımhani diyordun ya sen semih fanı 3-5bin filan dşye
![]()
Diğerleri fazlasını yapyi ama Semih yapmadı diyin ve olmuyor.. Zafer sanırım bugün en mutlu anini yaşıyordur. Alma mazlumun ahini))Kulisi hepsi yaptı
Hala tahrik diyorsun adam öfkesini kontrol edemiyorsa Semih ne yapsın.Zafer zaten hiçbirşey ortada yokken de tehdit ediyordu.
Striptizci kızlarla Ramazanda tövbe tövbe)))Diğerleri fazlasını yapyi ama Semih yapmadı diyin ve olmuyor.. Zafer sanırım bugün en mutlu anini yaşıyordur. Alma mazlumun ahini))
Öyle yapti zaten. Sansina atakanla serkayda basari gösterdi.6bin kişi o kadar twit atıyor sadece
Yapma kız son 4 kalmıştı acun bu hakkını aldı.. Bir oylamaya daha katılmak zorunda kız.. İstese damlanın yapacağı oyunlar seçer direk finale atardi Damlayı
Hak eden kazandı Allah hak edene hakkını verir demek damla kardeşlik efendilik göstermiş halk sevmişStriptizci kızlarla Ramazanda tövbe tövbe)))
Kötüler kazandı İyiler kaybetti...
Koyağa gerek yok ki sms ile kız direk yarı finele çıktı işte. Yarın atakan kazabilir çünkü damlaya anti Semih oyları gitti şimdi Semih yok damlanın işi zorÖyle yapti zaten. Sansina atakanla serkayda basari gösterdi.
Damlaya kibris icin yeterince kiyak cekildi
Hak eden değil Acunun gönlündrki sahıs kazandıHak eden kazandı Allah hak edene hakkını verir demek damla kardeşlik efendilik göstermiş halk sevmiş
Eskiden sende serkayin hic sansi yok derdin sampiyonluk konusunda simdo tiki kesim sayesinde sampiyon olma ihtimali cok diyorsun ne degisti gec bunlari bölünme falan yok en cok semih ve atakanin destekcisi var simdi semih elendi semihcilerde atakana atacak normal sartlarda serkay ve damla sansi %0 dan bile düsük eksilerde yani o kadar söylüyorum serkay ya da damla acun sayesinde sampiyon olacak tiki kesim falan gec bunlari@eskici ye dün semihin neden birinci olmayacağını sosyolojik olarak anlattim.. Geçen sene semihin dayandığı sosyolojik kitle turabi birinci yaptı üstelik aynı sosyolojik zemine dayanan atakan da var bu ikiliye bölünmüş durumdalar ve doymuş durumdalar. Bu yüzden atakan ve semihin şansı azdi.
Damla ve serkayin dayandığı taban ise tiki kesmin bölünmediğini anlaatim birinci ya damla ya serkay olacağı büyük ihtimal
İyi olan kazanmaz ama genelde kötü olan kaybeder))) damla kazanınca Acuna ne faydası var geçen sene turabi kazanırken iyi şimdi damla kazanınca acun kaka)))Hak eden değil Acunun gönlündrki sahıs kazandı
İlla her kazanan iyi mi oluyor? Damlanın Semihi elemesine kimse İnanmıyor))))))
Cunku sevgilisibiz hocasi. Ona yapilan kiyaklari hicmi farketmedin ? Bir oyunda silindirlerin belini cok agrittihini söylemisti ve aninda parkurdan kaldirildi.Koyağa gerek yok ki sms ile kız direk yarı finele çıktı işte. Yarın atakan kazabilir çünkü damlaya anti Semih oyları gitti şimdi Semih yok damlanın işi zor
Hem damlayı neden acun kazandirsin ki
@vadikızı @Yiğitt bugün izlemedim basina bakmistim biraz acunun damlayi cikaracagini anladim zaten sonra sizin yorumlardan baktim biraz izlemedim yani o yüzden yorum yapmadim![]()
@beyazsoy yapma allah askina ya sen bu kadar ucuz numaralari yiyecek adam degilsin acun semihi övmüs damlayi kötülemis acun damlayi sevmiyor diyorsun özellikle öyle konusup insanlari kandirip sonra yine damlayi cikardi finale bu kadar basit
Eskiden sende serkayin hic sansi yok derdin sampiyonluk konusunda simdo tiki kesim sayesinde sampiyon olma ihtimali cok diyorsun ne degisti gec bunlari bölünme falan yok en cok semih ve atakanin destekcisi var simdi semih elendi semihcilerde atakana atacak normal sartlarda serkay ve damla sansi %0 dan bile düsük eksilerde yani o kadar söylüyorum serkay ya da damla acun sayesinde sampiyon olacak tiki kesim falan gec bunlari![]()
Acunun geçen sene Turabi ismini istemeye istemeye nasıl verdiği ortada)))İyi olan kazanmaz ama genelde kötü olan kaybeder))) damla kazanınca Acuna ne faydası var geçen sene turabi kazanırken iyi şimdi damla kazanınca acun kaka)))
Ben sana söyliyeyim pozitif isleriSerkay yemek mevzundan sonra çok pozitif işler yaptı ondan sonra serkayi çok ovdum.. Serkay bu yaptığı iyi şeylerle tikicanlarin gönlünü kazandı.
Acun damlayı övdü falan derken şaka yaptim yahuu forumdash a göndermeydi))
Semihciler atakana oy atmaz onlar sarteri kapadılar oyları vardı semihe atsalardı.
Atakanin şansı sms yorgunu damla ile karşılaşması yoksa damla rahat atakani devirirdi anlatığım sosyolojik tabandan dolayı)))