Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

Acun açıklama yaptı az önce, bu yıl ilk olacakmış. İlk olarak saat 22.50'de üç kişiden en az smsi alan elenecekmiş. Sonra kalan iki kişiyle 1 saat daha oylama yapılacakmış ve 23.50'de kapanacakmış. Sonra yarı finalist belli olacak. :D

Ay dediğin gibi Semih kendini övmeye başladı yine. :(

@Forumdash en güzel bölümlerden birini izliyoruz, neredesin? :bhr:
Bence en komik bölüm olcak:F Acunun Semihe sempatik davranması beni şimdiden gıdıklamaya başladı:F

Semih'in elendiği anı görmek de ayrı güzel olacak, bugün en geç yarın go to evine. :Z :A

Keşke Damla çıkabilse yarı finale, çok isterim görmeyi. :(
Banan Semih elenecek diye sevinç gösterisi yapma:F ben baştan beridir diyorum Semih reyting ve sms için acunla anlaşarak girdi diye:A Semih aslında baştan beridir kazanıyor:A

Benle iddaya girme gece burda göremeyiz seni :A :A TTdeyiz reklamda yapıyoruz :A :Z
TT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni. :A

Banan Semih elenecek diye sevinç gösterisi yapma:F ben baştan beridir diyorum Semih reyting ve sms için acunla anlaşarak girdi diye:A Semih aslında baştan beridir kazanıyor:A
Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma. :T:

Semih pek reyting getiremedi bu sezon. :A En düşük reytingli Survivor sezonunu geçirdik. :A

TT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni. :A

Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma. :T:

Semih pek reyting getiremedi bu sezon. :A En düşük reytingli Survivor sezonunu geçirdik. :A
Gönüllülerdeyken rekor kırılıyordu :A

Allah korusun ekrana çıktı yine kendini beğenmiş Semih keşke ekrana vermeselerdi Görmesem belki oy atardim)))
İnsaf yahu :A Adam ne desin :A