Maskeli Fedai
Favori Üye
Bence en komik bölüm olcakAcun açıklama yaptı az önce, bu yıl ilk olacakmış. İlk olarak saat 22.50'de üç kişiden en az smsi alan elenecekmiş. Sonra kalan iki kişiyle 1 saat daha oylama yapılacakmış ve 23.50'de kapanacakmış. Sonra yarı finalist belli olacak.
Ay dediğin gibi Semih kendini övmeye başladı yine.
@Forumdash en güzel bölümlerden birini izliyoruz, neredesin?
12de görüşelim Semih kesin yarıda sonrasını bilemicemSenin kadar karşı taraf da atıyordur.
Semih'in elendiği anı görmek de ayrı güzel olacak, bugün en geç yarın go to evine.Bence en komik bölüm olcakAcunun Semihe sempatik davranması beni şimdiden gıdıklamaya başladı
ne bilim ben ses var görüntü yokda ondan sordum
Sen bile inanıyosun Atakan'a yenileceğine.12de görüşelim Semih kesin yarıda sonrasını bilemicem
Yenileceği değil Acunun işi Atakanı finale çıkarabilir yoksa Semih hepsine farkla geçerSen bile inanıyosun Atakan'a yenileceğine.
Semih bankoSemih'e 1000 lira atsam, 100 liralık da sms atsam biraz daha sağlama almak için. 500 lira cepteGüzel para
Profil fotoğrafını karart şimdiden.Yenileceği değil Acunun işi Atakanı finale çıkarabilir yoksa Semih hepsine farkla geçer
Benle iddaya girme gece burda göremeyiz seniProfil fotoğrafını karart şimdiden.
Banan Semih elenecek diye sevinç gösterisi yapmaSemih'in elendiği anı görmek de ayrı güzel olacak, bugün en geç yarın go to evine.
Keşke Damla çıkabilse yarı finale, çok isterim görmeyi.
Knk yarı kesin Semihin 3. kesin olur ama 1. olacak inanıyorumBanan Semih elenecek diye sevinç gösterisi yapmaben baştan beridir diyorum Semih reyting ve sms için acunla anlaşarak girdi diyeSemih aslında baştan beridir kazanıyor
TT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni.Benle iddaya girme gece burda göremeyiz seniTTdeyiz reklamda yapıyoruz
Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma.Banan Semih elenecek diye sevinç gösterisi yapmaben baştan beridir diyorum Semih reyting ve sms için acunla anlaşarak girdi diyeSemih aslında baştan beridir kazanıyor
Semih bankoFinalde Atakana dalak böbrek basarım easy won
Allah korusun ekrana çıktı yine kendini beğenmiş Semih keşke ekrana vermeselerdi Görmesem belki oy atardim)))
Gönüllülerdeyken rekor kırılıyorduTT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni.
Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma.
Semih pek reyting getiremedi bu sezon.En düşük reytingli Survivor sezonunu geçirdik.
İnsaf yahuAllah korusun ekrana çıktı yine kendini beğenmiş Semih keşke ekrana vermeselerdi Görmesem belki oy atardim)))
Toplam katılım 3saat sonuna 5572 kişi sadece. Ama 185bin twit atmışlar)))Benle iddaya girme gece burda göremeyiz seniTTdeyiz reklamda yapıyoruz
Gönüllülerde ilk başta oy verilebilecek profil yoktu. Sonradan hatırlarsan Serkay rekor farkla Semih'i sollamıştı.Gönüllülerdeyken rekor kırılıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?