Şampiyonluğa 3 adım kaldı tek yüreğizBu avatarlar ne la siz tarikat mısınız ?
Şampiyonluğa 3 adım kaldı tek yüreğizBu avatarlar ne la siz tarikat mısınız ?
Ben banlanmamBu aralar fazla atarlı lafların falan var, kendine dikkat etmezsen banlarım seni.
Yönetimde ben varsam bu ihtimali hep düşünmelisin canısı.Ben banlanmam
Sen bana kiyamazsinYönetimde ben varsam bu ihtimali hep düşünmelisin canısı.
Tam kalbimden vurdun.Sen bana kiyamazsin
Ödul oyunuTam kalbimden vurdun.
La izliyon mu yarışmayı sen, şimdi bu oynadıkları oyun mu ödül oyunu yoksa oynayacaklar mı asıl oyunu?
Bunu niye oynuyoruz anlamadım.
İlk başta bi tahmin oyunu oldu ya ona dedim ben.Ödul oyunu
Dogru soruya dogru cevapmi verdim bilemem. Cocuk parkinda gibiyim sorularida cevaplarida saglikli veremiyorum misafir cokTam kalbimden vurdun.
La izliyon mu yarışmayı sen, şimdi bu oynadıkları oyun mu ödül oyunu yoksa oynayacaklar mı asıl oyunu?
Bunu niye oynuyoruz anlamadım.
Tahmin ettim ama gec olduİlk başta bi tahmin oyunu oldu ya ona dedim ben.
Gönüllüler kazansın da ayrıntı istemez.Dogru soruya dogru cevapmi verdim bilemem. Cocuk parkinda gibiyim sorularida cevaplarida saglikli veremiyorum misafir cok
Tahmin ettim ama gec oldu
Atakan'ın performansı düşük değil, Damla çok iyi.Atakanın neden son zamanlarsa performansı düşük? Damlaya bile fark yedi?
Nagihan şampiyonAtakan'ın performansı düşük değil, Damla çok iyi.
Yarı finale çıkarsa dua etsin arkadaş.Nagihan şampiyon
Aman kamyonu kaptı çift kapılı dolabı kaptı, şimdi de miamiyi kapar tamamdır büyük ödül parası kadar kazandı dünkü yunanistan ödülünü kim kazanmişti?Yarı finale çıkarsa dua etsin arkadaş.
Dün izlemedim.Aman kamyonu kaptı çift kapılı dolabı kaptı, şimdi de miamiyi kapar tamamdır büyük ödül parası kadar kazandı dünkü yunanistan ödülünü kim kazanmişti?
Tv açık ama ben de bakmıyorum az sonra kısmetseye zaplıcam gel biz gidelim buralardan(konudan yani)Dün izlemedim.
Şu an skor nedir, kim kazanıyor? Kapattım ben sıkıldım .ss
Sen demesen ben nereden gideceğimizi anlamayacaktım, thank you açıklama için.Tv açık ama ben de bakmıyorum az sonra kısmetseye zaplıcam gel biz gidelim buralardan(konudan yani)