Survivor 2016 - 107. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
FİNALE SON 3 GÜN!

7 Şubat 2016 Pazar günü yayına başlayan ''Survivor 2016'' ekran hayatına veda ediyor. Program çarşamba günü büyük finaliyle ekran macerasını sonlandıracak.

Programın ilk finalisti Serkay Tütüncü oldu. Bakalım ikinci finalist kim olacak?

''Survivor 2016'' son ödül oyunuyla bu akşam 20.00'da TV8'de!

İyi seyirler...

Kısmetse Olur başlayana kadar izlicem. Yine Semih yok yine tadı tuzu yok:X Nagihan kazanır Miami'yi inş. Kızıyla gitsin. Acun'dan büyük ödülü alamıcak ama büyük ödüle yakın ödüller koparsın:A

@Yiğitt tarafli konu acma :A
@Forumdash ve yigit siz ne diyorsunuz ya bu ödül bireysel degil yine takim olarak oynayacaklar ve kazanan takim kibristan önce 3 gün miami de kalacak yani yanlarina disardan birilerini alamiyorlar kazanan takim gidecek sadece :D

@Yiğitt tarafli konu acma :A
@Forumdash ve yigit siz ne diyorsunuz ya bu ödül bireysel degil yine takim olarak oynayacaklar ve kazanan takim kibristan önce 3 gün miami de kalacak yani yanlarina disardan birilerini alamiyorlar kazanan takim gidecek sadece :D
Neresi taraflı konunun la? :T:

Fragmanı izledim ben de ama pek sesli izlemediğim için tam anlamadım. @Forumdash öyle deyince, o fragmanı izlemiştir deyip ona göre söyledim. Ben ne diye ona uyuyosam. :T: