Survivor 2016 - 104. Bölüm Yorumları

Çoğu Semihci acun bir yolunu bulup elenecek diye yeryerinde oynatıyordu.. Ama kimsenin anti acunlugu tutmadi..

Anti semihci olsam küre acun kavgasında Acuna guydirmem ben anticiyim ama haksızlık karşında anticiyim))))
Eee elemek için getirdiği sisteme baksana:F Semih 3 kere oylanacak:F sen acuna giydirmedin zaten yine semihe suç attın o konuda:F

Yarin ki oyunu kazanarak direk final giden serkay olacak ikinci kazanan kim olur bilmiyorum ama serkay kesin finalde zaten oyunlarin ikisi de tam serkaya göre serkay icin özel hazirlanmis sanki :D

Daha yanlış tahmin ettim yanildim nagihan in üstün yalan söyleme kapasiteisini göremedim dedim ki senle açtığım dizi konularda itirazın üzerine hata yaptığımi kabul etmiş açtığım konunu kapanmasını istemistim.. Haksızlık yapmak için unutkanliga mi sarilindin ne)))

Yarin ki oyunu kazanarak direk final giden serkay olacak ikinci kazanan kim olur bilmiyorum ama serkay kesin finalde zaten oyunlarin ikisi de tam serkaya göre serkay icin özel hazirlanmis sanki :D
Yine yırtacak Serkay Semihi 3 Smse sokarak hem parayı hem de reytingleri götürecek :A
Semih haber vermedi acuna kurrenin sevgili oldugunu diye bişeyler geveliyordu. Anti Semihçi değilmiş:F Olsaymiş :F gülmekten okuyamadım:F
Ulan @beyazsoy zaten yazdıklarının çoğuna sesli gülüyorum biraz mantıklı yazsa :F :A

Daha yanlış tahmin ettim yanildim nagihan in üstün yalan söyleme kapasiteisini göremedim dedim ki senle açtığım dizi konularda itirazın üzerine hata yaptığımi kabul etmiş açtığım konunu kapanmasını istemistim.. Haksızlık yapmak için unutkanliga mi sarilindin ne)))
Hangi dizi hatasını kapattırdın? Hiç hatırlamıyorum bile:F kaldı ki konu açtıysan forum yöönetimi gerçeği ispatlanınca kendisi kapatır ki. Senin müdahale etmene gerek yok:F
Ben tartişmalarda diyorum. Hep sana gelen konuya antilik yapıyorsun:F

Beceriksizim demeyip sektörü suçla tabii. Yüzlerce dizi çevriliyor birine kapak atamadın bu zamana kadar. :)
Beceriksiz olsam hikayeyi kulanmazlik etmezlerdi.. Çok kişi senaryo yazmak istiyor ve artık Türk senaristlerin yerine güney kore dizileri uyarlaniyor içlerinden sıyrılmak kolay değil. Zor bir sektör istediğin kişiye sorabilirsin.. Gerek yok senin en sevdiğin senarist 3 senedir dizi yazdirmiyorlar o da mi yeteneksiz)))

Hani nerde hata yaptığını kabul ettin? Görmeden inanmam? :) @Forumdash

Yine yırtacak Serkay Semihi 3 Smse sokarak hem parayı hem de reytingleri götürecek :A

Ulan @beyazsoy zaten yazdıklarının çoğuna sesli gülüyorum biraz mantıklı yazsa :F :A
Semih zaten 3 sms e girecekti cünkü oyunlarda oynasa da kazanamazdi ama serkay tek smsle hileli bir sekilde sampiyon yapilacak ben simdiden söyliyim :D

Eee elemek için getirdiği sisteme baksana:F Semih 3 kere oylanacak:F sen acuna giydirmedin zaten yine semihe suç attın o konuda:F
Tüh be küreyi Semihcilere karşı bile savundum))). Kızı hakli dedim Acuna yakışmadı suçluluk psikolojisiyle küreye giydirmiş dedim ki Semih gösterilenden daha büyük tehlike atlatmış acun bunu gizlemek adına küreye giydirmiş işte