Mehmet demeseydi eleniyordu yaNagihan mehmete mi elenecekti? Acun nagihanı mehmete mi eletecekti![]()
Mehmet demeseydi eleniyordu yaNagihan mehmete mi elenecekti? Acun nagihanı mehmete mi eletecekti![]()
Eee elemek için getirdiği sisteme baksanaÇoğu Semihci acun bir yolunu bulup elenecek diye yeryerinde oynatıyordu.. Ama kimsenin anti acunlugu tutmadi..
Anti semihci olsam küre acun kavgasında Acuna guydirmem ben anticiyim ama haksızlık karşında anticiyim))))
Kendi yazdığını bilmiyor ben bile hatırlıyorum Semihe suç attığını hayatta rakibi olarak mı görüyor neEee elemek için getirdiği sisteme baksanaSemih 3 kere oylanacak
sen acuna giydirmedin zaten yine semihe suç attın o konuda
![]()
Ekmekli fırınlı birödizi vardı ona senarist olmalıydıBeceriksizim demeyip sektörü suçla tabii. Yüzlerce dizi çevriliyor birine kapak atamadın bu zamana kadar.![]()
Daha yanlış tahmin ettim yanildim nagihan in üstün yalan söyleme kapasiteisini göremedim dedim ki senle açtığım dizi konularda itirazın üzerine hata yaptığımi kabul etmiş açtığım konunu kapanmasını istemistim.. Haksızlık yapmak için unutkanliga mi sarilindin ne)))
Semih haber vermedi acuna kurrenin sevgili oldugunu diye bişeyler geveliyordu. Anti Semihçi değilmişKendi yazdığını bilmiyor ben bile hatırlıyorum Semihe suç attığını hayatta rakibi olarak mı görüyor ne![]()
Yine yırtacak Serkay Semihi 3 Smse sokarak hem parayı hem de reytingleri götürecekYarin ki oyunu kazanarak direk final giden serkay olacak ikinci kazanan kim olur bilmiyorum ama serkay kesin finalde zaten oyunlarin ikisi de tam serkaya göre serkay icin özel hazirlanmis sanki![]()
Ulan @beyazsoy zaten yazdıklarının çoğuna sesli gülüyorum biraz mantıklı yazsaSemih haber vermedi acuna kurrenin sevgili oldugunu diye bişeyler geveliyordu. Anti Semihçi değilmişOlsaymiş
gülmekten okuyamadım
![]()
Ütopya finalindeki sms ve gazete smsi gibi oldu bu işEee elemek için getirdiği sisteme baksanaSemih 3 kere oylanacak
![]()
Daha önce de konuşmuştuk birçok şirkete iş başvurusu yapıyor ama zannımca kabul görmüyor. Bunun yüzünden sektöre düşman olmuş. Hasbam Kerem Deren'i beğenmiyor?Ekmekli fırınlı birödizi vardı ona senarist olmalıydı![]()
Hangi dizi hatasını kapattırdın? Hiç hatırlamıyorum bileDaha yanlış tahmin ettim yanildim nagihan in üstün yalan söyleme kapasiteisini göremedim dedim ki senle açtığım dizi konularda itirazın üzerine hata yaptığımi kabul etmiş açtığım konunu kapanmasını istemistim.. Haksızlık yapmak için unutkanliga mi sarilindin ne)))
Beceriksiz olsam hikayeyi kulanmazlik etmezlerdi.. Çok kişi senaryo yazmak istiyor ve artık Türk senaristlerin yerine güney kore dizileri uyarlaniyor içlerinden sıyrılmak kolay değil. Zor bir sektör istediğin kişiye sorabilirsin.. Gerek yok senin en sevdiğin senarist 3 senedir dizi yazdirmiyorlar o da mi yeteneksiz)))Beceriksizim demeyip sektörü suçla tabii. Yüzlerce dizi çevriliyor birine kapak atamadın bu zamana kadar.![]()
Ama demiştimÜtopya finalindeki sms ve gazete smsi gibi oldu bu iş
Maalesef 3.olacak![]()
Hani nerde hata yaptığını kabul ettin? Görmeden inanmam?Daha yanlış tahmin ettim yanildim nagihan in üstün yalan söyleme kapasiteisini göremedim dedim ki senle açtığım dizi konularda itirazın üzerine hata yaptığımi kabul etmiş açtığım konunu kapanmasını istemistim.. Haksızlık yapmak için unutkanliga mi sarilindin ne)))
Semih zaten 3 sms e girecekti cünkü oyunlarda oynasa da kazanamazdi ama serkay tek smsle hileli bir sekilde sampiyon yapilacak ben simdiden söyliyimYine yırtacak Serkay Semihi 3 Smse sokarak hem parayı hem de reytingleri götürecek
Ulan @beyazsoy zaten yazdıklarının çoğuna sesli gülüyorum biraz mantıklı yazsa![]()
![]()
Damla finale minale kalmazAma demiştimSerkay ve Nagihan da elenir atakan vs damla olur
![]()
Tüh be küreyi Semihcilere karşı bile savundum))). Kızı hakli dedim Acuna yakışmadı suçluluk psikolojisiyle küreye giydirmiş dedim ki Semih gösterilenden daha büyük tehlike atlatmış acun bunu gizlemek adına küreye giydirmiş işteEee elemek için getirdiği sisteme baksanaSemih 3 kere oylanacak
![]()
Serkay sampiyon buna emin olabilirsinAma demiştimSerkay ve Nagihan da elenir atakan vs damla olur
![]()
Serkay denge kötü bir oyun tam alehineYarin ki oyunu kazanarak direk final giden serkay olacak ikinci kazanan kim olur bilmiyorum ama serkay kesin finalde zaten oyunlarin ikisi de tam serkaya göre serkay icin özel hazirlanmis sanki![]()
Konu kapattırmişHani nerde hata yaptığını kabul ettin? Görmeden inanmam?@Forumdash