Ayy terbiyesiz bu forumda en naif insan benim kırılgan ve zarif biriyim@Forumdash beni baskıcı @denizz19'la mı karıştırdın Yiğit'çim kendisi dinleyip beğenmiş Serdar'ımın albümünü.
Ama gece seni bir etiketlerim Gıybet'e oy kullan diye.![]()
Ayy terbiyesiz bu forumda en naif insan benim kırılgan ve zarif biriyim@Forumdash beni baskıcı @denizz19'la mı karıştırdın Yiğit'çim kendisi dinleyip beğenmiş Serdar'ımın albümünü.
Yok artık, özelden şarkıya bayıldığını söylüyordun pis melun 😱Gıybet sarkısı cok itici bir![]()
İçine @Yiğitt mi kaçtı 😱Ayy terbiyesiz bu forumda en naif insan benim kırılgan ve zarif biriyim![]()
Sen handeme kaç puan verdin gecen?@Forumdash beni baskıcı @denizz19'la mı karıştırdın Yiğit'çim kendisi dinleyip beğenmiş Serdar'ımın albümünü.
Baktım şimdi 4.sırada yer vermişim, şarkı harika dinledikçe bayıldım.Sen handeme kaç puan verdin gecen?![]()
Aynen kardeşliğimizin nişanı olduBaktım şimdi 4.sırada yer vermişim, şarkı harika dinledikçe bayıldım.
Zaten İki Deli kardeşliğimiz var biliyorsun.![]()
Atakan'ın babasıyla iletişimi <3 ben.
İbrahim'in en yakın arkadaş muhabbeti kopardı.İbrahim son birkaç haftadır her anlamda çıkışta ama keşke daha önce yapsaymış bu çıkışı, Nagihan'a elenmezdi belki.
Serkay'a iyi aile çocuğu imajı mı çiziliyor ne@Forumdash gibi düşünelim biraz da.
![]()
Tabi ki yapmacıkAtakan'ın babasıyla iletişimi <3 ben.
İbrahim'in en yakın arkadaş muhabbeti kopardı.İbrahim son birkaç haftadır her anlamda çıkışta ama keşke daha önce yapsaymış bu çıkışı, Nagihan'a elenmezdi belki.
Serkay'a iyi aile çocuğu imajı mı çiziliyor ne@Forumdash gibi düşünelim biraz da.
![]()
Annemle iletişimim daha iyidir benim abla, babamla anlaşamayabiliyoruz zaman zaman.babandamı seni bilmez kaan![]()
Annemle iletişimim daha iyidir benim abla, babamla anlaşamayabiliyoruz zaman zaman.Ama ikisini de aynı oranda severim tabii yanlış anlaşılma olmasın.
Atakan toparladı bu arada.![]()
Serkan sabhları ne iş yapıyor da konsantre olamıyormuş![]()
Dışardan sert gibi görünür ama yumuşacık bir kalbi vardır aslındahımm baban bir sert adamsa ondan olabilir😉
iboya kopuyorum ya
sabah nasıl uyanır diye sordular cevabı buymuş sen nasıl uyanırsın sabah![]()
Burada çene çalacağına hemen konuya gel, ilk oyları açıkladım bile.Dışardan sert gibi görünür ama yumuşacık bir kalbi vardır aslında
Gider ayak iyi güldürdü bizi İbo.![]()
Dışardan sert gibi görünür ama yumuşacık bir kalbi vardır aslında
Gider ayak iyi güldürdü bizi İbo.![]()
Hangi reklama?İbo'nun arkadaş muhabbetine epey koptuk![]()
İbo kendini ifade edip o itici grupla takılmasaydı Nagihana elenmezdi
Bu arada Semih teker teker sözünü reklama uyarlamışlar@Forumdash
İbo'nun arkadaş muhabbetine epey koptuk![]()
İbo kendini ifade edip o itici grupla takılmasaydı Nagihana elenmezdi
Bu arada Semih teker teker sözünü reklama uyarlamışlar@Forumdash
Allah korusun ama figuran olabilirler hilmicem gibiHangi reklama?
İboyu bastan seviyordum sonra şu obur muhabetlerinde soğudum resmen
@xemrexxx yarişmaya dadanmiş
![]()