Ahahah keşke survivor magazin olarak ben açsaydım. Dün gece ben mesaj attım dimi @EFE UYSALBu haberi ilk kez biz paylaştık, bizden sonra tüm sitelere yayılmış.
Farkı Yiğit.![]()
![]()
Ahahah keşke survivor magazin olarak ben açsaydım. Dün gece ben mesaj attım dimi @EFE UYSALBu haberi ilk kez biz paylaştık, bizden sonra tüm sitelere yayılmış.
Farkı Yiğit.![]()
![]()
Benim aklıma geldi aslında ama uğraşmak istemedim.Ahahah keşke survivor magazin olarak ben açsaydım. Dün gece ben mesaj attım dimi @EFE UYSALMesajlarım haber niteliğinde
![]()
Yiğitt çok çakalmişBenim aklıma geldi aslında ama uğraşmak istemedim.
Yiğit yaş tahtaya ayak basmaz, her zaman doğru yoldadır.![]()
Ay sen de boş boş konuşuyon böyle, kendine gel.İnsan kardeşini kıskanır mı? Ama insan abisini örnek alırbak ne guzel mesajımı haber yapmışsın asafsdaag
![]()
Bak çakal dedim gittin heme serdar ortaç paylaştınAy sen de boş boş konuşuyon böyle, kendine gel.Bir kıskanç da sen olma .ss
Sus be pis fakir seni .ssBak çakal dedim gittin heme serdar ortaç paylaştın
Buyur sana yazmiş TanHakkım varsa helal
(bu kısmı sana gelsin)
La bu bildiğin dizilerdeki gibi gizli reklam yapıyor konuya @Bully kaç para verdinSus be pis fakir seni .ss
Bedavadan mıGıybet albümünü çok beğendim, her yere reklamını yapıyorum söylemesi ayıp.@Bully nin de işine geliyor .ss
''Sulugöz'' şarkısı da süper.Bedavadan mıen iyisi gıybet ve çakal diğerleri için paralama kendini
![]()
Kısmetseye Handem gelecek güzelce album reklamı yapıcak''Sulugöz'' şarkısı da süper.Kısmetse Olur'daki Melis ve Hazal söyledi, oradan duydum baya hoşuma gitti.
''Kalleş'' ve ''Harap'' adlı slow müzikleri de süper.![]()
Herkes seni kıskanıyorKısmetseye Handem gelecek güzelce album reklamı yapıcakyotube'da bulamadım az önce Çakal yerine Vah Vah şarkısını yollucaktım
Ama kısmetseyi izlerken bugunu hatırla sana gelsin o şarkı
![]()
Primcilere fırsat vermeyelim lütfen, çıkarcılık planlarına fırsat vermem ben.Kıskanıyorsun oğluuuum @Yiğitt :![]()
La bu bildiğin dizilerdeki gibi gizli reklam yapıyor konuya @Bully kaç para verdin![]()
@Forumdash beni baskıcı @denizz19'la mı karıştırdın Yiğit'çim kendisi dinleyip beğenmiş Serdar'ımın albümünü.Gıybet albümünü çok beğendim, her yere reklamını yapıyorum söylemesi ayıp.@Bully nin de işine geliyor .ss
Yiğit gittiği her yer mutluluk götürüyor, farkı yine Yiğit @Forumdash@Forumdash beni baskıcı @denizz19'la mı karıştırdın Yiğit'çim kendisi dinleyip beğenmiş Serdar'ımın albümünü.
Ama gece seni bir etiketlerim Gıybet'e oy kullan diye.![]()
Gıybet sarkısı cok itici bir@Forumdash beni baskıcı @denizz19'la mı karıştırdın Yiğit'çim kendisi dinleyip beğenmiş Serdar'ımın albümünü.
Ama gece seni bir etiketlerim Gıybet'e oy kullan diye.![]()