Survivor 2016 - 100. Bölüm Yorumları

Semih'i ben itici Serkay ve Efecik'ten dolayı destekledim fakat sokakta görsem hiç merhaba demeyeceğim bir insan. Siz gençler destekleyebilirsiniz lafım yok.
Konsey fena olacak :A Herkes dedikoducuydu ondan favorin olmamıştır yoksa Nagi favorin olurdu :A

Vay be 6 kişi kaldılar, daha o gün ful doluydu kamera almıyordu. :D

Nagihan iki saat bir şeyi anlatamadı. :A

Bunlar nasıl konuşmalar ya. Resmen birbirlerine bel altı vuruyorlar. Bu konuşmalar bantdan yayın Acun montajda niye atmıyor bunu da anlamış değilim.

Semih yine bilmiş bilmiş konuştu ama bu sefer tutturamadı. :A

Hadi bakalım yazın da bitsin. :D

Bu hafta İbrahim gider bence.

Dokunulmazlık oyununun sonuna denk geldim kaç gündür izlemiyordum.

@Forumdash hajum çok fazla uzatmadılar mı bu sene yarışmayı? Hiç izlemek gelmiyor içimden, önceki senelerde böyle değildi ya. Bir de kendime yakın bulduğum yarışmacı yok onadan olabilir mi acaba? Genel olarak yarışmacılar önceki yıllara göre zayıf değil mi, tek ben mi böyle hissediyorum.
Valla hacı son 3 senedir Karadayı var diye izlemiyordum bir gün kaçırdığım için sonradan tekrarı da izleyemiyorum diye. Bu sene sırf utopyadan semih ve serkan(diskalifiye oldu) var diye başladım. Yoksa başlamicaktim. Ben de kımseyi tutmuyorum ama onca ay izlediğim semih için bakıyorum. Yine aynı gösteriyorlar.

Damla az önce yalan konuştu. Semih tenzih ettim seni dedi damla hayır etmedin dedi. Sonra Semih damlanın söylediği lafın karşiğini söylediğinde evet dedi:F Serkayın ağzına bakıp kojuşmadi m**l!

Valla hacı son 3 senedir Karadayı var diye izlemiyordum bir gün kaçırdığım için sonradan tekrarı da izleyemiyorum diye. Bu sene sırf utopyadan semih ve serkan(diskalifiye oldu) var diye başladım. Yoksa başlamicaktim. Ben de kımseyi tutmuyorum ama onca ay izlediğim semih için bakıyorum. Yine aynı gösteriyorlar.

Damla az önce yalan konuştu. Semih tenzih ettim seni dedi damla hayır etmedin dedi. Sonra Semih damlanın söylediği lafın karşiğini söylediğinde evet dedi:F Serkayın ağzına bakıp kojuşmadi m**l!
Reyise dokunulmazlık sembolü almak yakıştı :D
ClQs8N2XEAAC2te.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,211
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs