Konsey fena olacakSemih'i ben itici Serkay ve Efecik'ten dolayı destekledim fakat sokakta görsem hiç merhaba demeyeceğim bir insan. Siz gençler destekleyebilirsiniz lafım yok.
Konsey fena olacakSemih'i ben itici Serkay ve Efecik'ten dolayı destekledim fakat sokakta görsem hiç merhaba demeyeceğim bir insan. Siz gençler destekleyebilirsiniz lafım yok.
Vucuduna guvenmiyor diyecek ne diyecek. O iboya sisman yakismasi yaptiysa digeride ona ciliz muamelesi yapar
Öyle oyuna göre baya bir farklı oluyor tabikiturkuazcım yarınki oyuna bağlı nasıl bir oyun olursa ona göre kazanırlar ya ünlüler
yada gönüllüler![]()
O zaman haberler sende.Benim baktigim bir sayfa var uyesi aZ. O unluler demisti hatta semih 5-6 sayi alacak demisti insanlar dalga gecmisti. Dedigi cikti. Yarinkini gece yazacakmis.
Öyle oyuna göre baya bir farklı oluyor tabiki
Atakan ve Nagihan en çok desteklediğim isimler ama onlarda çocuk gibi dedkodu yapıyolar. Baştan beri ayak oyunları yaptılar. Mesela Hasan bunların hiçbirini yapmazdı.Konsey fena olacakHerkes dedikoducuydu ondan favorin olmamıştır yoksa Nagi favorin olurdu
![]()
Aynen Hasan yapmazdı ama bana daha zevkli geldi bu sene Yunus gibi adam Yılmaz Morgül gibi biri vardıAtakan ve Nagihan en çok desteklediğim isimler ama onlarda çocuk gibi dedkodu yapıyolar. Baştan beri ayak oyunları yaptılar. Mesela Hasan bunların hiçbirini yapmazdı.
Mehmet ve Efecik'in böğürmelerini n'apıcaz? Bu arada Quaresma oyundan çıkınca maçı kapattım, gol de yok zaten bugün puana hasret kaldık.Aynen Hasan yapmazdı ama bana daha zevkli geldi bu sene Yunus gibi adam Yılmaz Morgül gibi biri vardı![]()
Oda berbattı ama zevk veriyolardı bazılarınaMehmet ve Efecik'in böğürmelerini n'apıcaz? Bu arada Quaresma oyundan çıkınca maçı kapattım, gol de yok zaten bugün puana hasret kaldık.
Bunlar nasıl konuşmalar ya. Resmen birbirlerine bel altı vuruyorlar. Bu konuşmalar bantdan yayın Acun montajda niye atmıyor bunu da anlamış değilim.
Semih lafları soktuBunlar nasıl konuşmalar ya. Resmen birbirlerine bel altı vuruyorlar. Bu konuşmalar bantdan yayın Acun montajda niye atmıyor bunu da anlamış değilim.
Valla hacı son 3 senedir Karadayı var diye izlemiyordum bir gün kaçırdığım için sonradan tekrarı da izleyemiyorum diye. Bu sene sırf utopyadan semih ve serkan(diskalifiye oldu) var diye başladım. Yoksa başlamicaktim. Ben de kımseyi tutmuyorum ama onca ay izlediğim semih için bakıyorum. Yine aynı gösteriyorlar.Bu hafta İbrahim gider bence.
Dokunulmazlık oyununun sonuna denk geldim kaç gündür izlemiyordum.
@Forumdash hajum çok fazla uzatmadılar mı bu sene yarışmayı? Hiç izlemek gelmiyor içimden, önceki senelerde böyle değildi ya. Bir de kendime yakın bulduğum yarışmacı yok onadan olabilir mi acaba? Genel olarak yarışmacılar önceki yıllara göre zayıf değil mi, tek ben mi böyle hissediyorum.
Reyise dokunulmazlık sembolü almak yakıştıValla hacı son 3 senedir Karadayı var diye izlemiyordum bir gün kaçırdığım için sonradan tekrarı da izleyemiyorum diye. Bu sene sırf utopyadan semih ve serkan(diskalifiye oldu) var diye başladım. Yoksa başlamicaktim. Ben de kımseyi tutmuyorum ama onca ay izlediğim semih için bakıyorum. Yine aynı gösteriyorlar.
Damla az önce yalan konuştu. Semih tenzih ettim seni dedi damla hayır etmedin dedi. Sonra Semih damlanın söylediği lafın karşiğini söylediğinde evet dediSerkayın ağzına bakıp kojuşmadi m**l!